[9n] podsufitka

Moderatorzy: Global Moderator, Moderator

m
misiek89
Zainteresowany
Zainteresowany

Post autor: misiek89 »

[quote="gall_anonim_3"]Aha teraz jescze jedna sprawa, chce zamontować w polci podobne diody oświetlajace gałke zmiany biegow jak w passacie B6, czy golfie itd. Na początku sprawa wydawala się dla mnie banalna, kupić diody takie jak do paska dwie dziurki i gitara, ale jednak po dokładniejszym zagłebieniu sie w temat wiem ze te diody w passacie składaja się z kilku czesci i w sumie może być problem z poskładaniem tego, dlatego korzystając z tego tematu, zapytam sie czy myśleliście kiedyś nad taką modyfikacją, jęli tak to jak można by było to zrobić? Oczywiście chodzi mi o takie zamontowanie tych diód, żeby to jakoś wyglądało na obudowie.
[/quote]
tutaj masz wszystko w tym temacie: http://www.pimpowski.de/original_schalt ... uchten.htm
sprzedam oryginalna lampę tylną, lewa strona (od kierowcy) do [9N] oraz surowe groty kluczyka do VW.
Obrazek
g
gall_anonim_3
Raczkujący
Raczkujący

Post autor: gall_anonim_3 »

No na pimpowskim nie ma nic na temat modyfikacji ktorą ja chce przeprowadzić, misiek89 troszke źle mnie zrozumialeś ja chce te diody zamatować w obudowie lampki na podsufitce.
Awatar użytkownika
Alan6R
Namiętny pisarz
Namiętny pisarz

Post autor: Alan6R »

Na Polo9n.info kiedyś było o tych diodach w lampce, teraz sam nie widzie. Największy problem z montażem to podciągnąć zasilanie do tych diod od ogólnego podświetlenia licznika, itp.
Ślesin 2009 | Pławniowice 2009 | Pławniowice 2010
VW Polo 6R 1.2 TSI Highline.
[url=http://www.motostat.pl/vehicle-stat
g
gall_anonim_3
Raczkujący
Raczkujący

Post autor: gall_anonim_3 »

No zasilanie hmm... bedzie trzeba pomyśleć, ale przy wymianie podsufitki od razu się za to zabiore. najlepiej pociagnąć od wlącznika po lewym słupku i gitara, chyba.
ODPOWIEDZ

Wróć do „nadwozie + wnętrze”