Przedstawienie Polowki od Crystal16V

Moderatorzy: Global Moderator, Moderator

T
Toto
Fanatyk
Fanatyk

Post autor: Toto »

[quote=""Lobuz""][quote=""crystal16v""]Zderzak przerobiony z Grillem od Audi B6 S4, [/quote]
Boje sie takiej przeróbki... już sie domyślam jak to będzie wyglądac...
nie rób tego. ten zderzak co masz jest Ok.
A co do silnika to ciekawie przerobiony, daj jakieś zdjęcia silnika.[/quote]
też mi się to nie podoba, że bardzo dużo w Niemczech jeździ VW właśnie z takimi przeróbkami, taki wielki grill jak w Audi, w ogóle to nie pasuje i w ogóle mi się to nie podoba, tak jak teraz jest super, to ma być Polo, a nie Audi :grin:
Prawdziwego mężczyznę poznasz po tym jak dba o swoje auto.

Obrazek

[url=http://www.vwpolo-klub.pl/forum/viewtop ... =56&t=6865]Toto -
Awatar użytkownika
TOFIK_6n2
Uzależniony
Uzależniony

Post autor: TOFIK_6n2 »

[quote=""crystal16v""]Polo ma 137PS :-) lepiej idzie nisz GTI :-P
Wydeck Bastuck, KAT nie ma jest Magnaflow RACEKAT 200Zellen no i to inne to jest Fächerkrümmer. Komputer Silnika dostosowali mi DBilias Firma tutaj umnie. Hmmm zmociona Skrzynia bo ta normalna od AFH czyli CWX nie wytrzymuje duzo...[/quote]

Auto bylo na hamowni ze piszesz ze masz 137 KM ? Tymi przeróbkami co opisałeś jest to nie możliwe w tym silniku :) Czemu auto zarejestrowane w PL ?
Tofolot 6n2 1.4 16V AUA ~120 KM 146 Nm

Moje Polo: http://www.vwpoloklub.pl/forum/viewtopi ... 12&start=0

-Zlot PKP Ślesin 2012 2 miejsce Auto Zlotu
-Zlot PKP Ślesin 2012 1 miejsce najniższe Polo 6n2
-1 Zlot Miłośn
Awatar użytkownika
crazy6n
Początkujący
Początkujący
Kontakt:

Post autor: crazy6n »

piekna Polowka... a felgi sa the BEST!!! ale to juz ci raz napisalem :grin:
SPRZEDAM zderzak!!! viewtopic.php?f=6&t=44237
Awatar użytkownika
dzienciol
Zainteresowany
Zainteresowany

Post autor: dzienciol »

jak masz czarne fotele to moze te chcesz sprzedać ? jeżeli tak odezwij się na Pw ;)
c
crystal16v
Newbie
Newbie

Post autor: crystal16v »

Nie wy mnie zle zrozumieliscie z tym Grilem...juz zrobiony jest :-P jeszcze nie do konca ale juz wam moge pokazac :-P

Obrazek

jeszcze wieciej bedzie niespodzianek... a ile ma najwieciej PS tutaj jakies Polo we Forum?

Co sadzicie byl by Kupiec na moja Karosserie z Silnikiem????

Czerwone Fotele maja byc odebrane niedlugo za pare dni za 999€ a te czarne inne to jeszcze zobacze.

Felgi na Przodzie 7,5J ET35 16Zoll na 195/40 R16 a na tyle 9J Felga ET35 a opony chyba 215/35 R16 z Dunlopa...i jeszcze Dystance mam zalozone na przodzie i na tyle :-P
Awatar użytkownika
Borek
Fanatyk
Fanatyk

Post autor: Borek »

Oryginalne to polo, od razu widać "niepolską" myśl stylistyczną ;). Wnętrze kozackie, podobnie koła :good:. Co do grilla ala Audi to widzę ze w niemcowni to dosyć popularny manewr, osobiście nie założyłbym tego za żadne skarby.
[quote=""TOFIK_6n2""]Auto bylo na hamowni ze piszesz ze masz 137 KM ? Tymi przeróbkami co opisałeś jest to nie możliwe w tym silniku [/quote]
no racja, troche nierealne samym wydechem i programem, opisz dokładnie i najlepiej poka wykres z hamowni
Awatar użytkownika
mario
Uzależniony
Uzależniony

Post autor: mario »

jak dla mnie to koła za duże i za wysoko siedzi, plusik za dokładkę z 6n2 gti :)
Awatar użytkownika
_edi
Uzależniony
Uzależniony

Post autor: _edi »

[quote=""Borek""]Oryginalne to polo, od razu widać "niepolską" myśl stylistyczną ;).[/quote]
Poza grillem Audi to nie ma w niej nic czego nie byłoby już w innym aucie z forum :)
Koło kozak, ale faktycznie przy 16'' powinno to być lepiej spasowane (chociaż przy 9J na tyle to chyba już nic nie da rady z tym zrobić, ale może się mylę).
Poza tym autko dobre jako całokształt, bardzo przemyślane - dla mnie na minus jednak badlook, ale to kwestia gustu.
Jakie inne niespodzianki szykujesz?
Awatar użytkownika
Borek
Fanatyk
Fanatyk

Post autor: Borek »

[quote=""_edi""]Poza grillem Audi to nie ma w niej nic czego nie byłoby już w innym aucie z forum :)[/quote]
ja bym tu jednak polemizował ;)
Samo koło, jego rozmiar-nikt takiego u nas nie ma, do tego ciekawy niefabryczny kolor-też na palcach u nas mozna policzyć. Mi się jakoś to kojarzy z zagranicznymi forami i fotkami na górze działu "Styling 6n"
Ciekaw jestem jak wyglada sprawa wykonania i spasowania tych modyfikacji z bliska. U nas w Płocku niedawno pojawiło się sprowadzone 6n2 w podobnym stylu, bardzo mocno modyfikowane blacharsko(kasetowe klamki, wlew od motocykla, poszerzone mocno nadkola, badlooki i fajny brązowopodobny kolor) z daleka bardzo przykuwa uwagę, ale z bliska jest tragedia-wszędzie nierówna szpachla i koszmarnie położony lakier. Tofik trzasnął mu foty to może da ;)
Awatar użytkownika
czacha001
Zainteresowany
Zainteresowany

Post autor: czacha001 »

Crystal gdybyś był kiedyś w Świebodzinie to daj znać na PW to się spotkamy(dziś wieczorem i jutro będę na pewno). Chętnie zobaczę tego potworka na żywo ;) Moglibyśmy też podjechać do Zielonej Góry. Jest tam parę kolegów z Polówkami :piwo:
Awatar użytkownika
_edi
Uzależniony
Uzależniony

Post autor: _edi »

[quote=""Borek""]Ciekaw jestem jak wyglada sprawa wykonania i spasowania tych modyfikacji z bliska. U nas w Płocku niedawno pojawiło się sprowadzone 6n2 w podobnym stylu, bardzo mocno modyfikowane blacharsko(kasetowe klamki, wlew od motocykla, poszerzone mocno nadkola, badlooki i fajny brązowopodobny kolor) z daleka bardzo przykuwa uwagę, ale z bliska jest tragedia-wszędzie nierówna szpachla i koszmarnie położony lakier. Tofik trzasnął mu foty to może da ;)[/quote]
No niestety do takich ingerencji to trzeba wysokiej klasy specjalisty.

[quote=""Borek""]Samo koło, jego rozmiar-nikt takiego u nas nie ma, do tego ciekawy niefabryczny kolor-też na palcach u nas mozna policzyć. Mi się jakoś to kojarzy z zagranicznymi forami i fotkami na górze działu "Styling 6n"[/quote]
No może coś w tym jednak jest, aczkolwiek nie wiem czy takie koło żywcem dobrze wygląda (myślę raczej o tym laciu, nie o rozmiarze felgi 16''). Trąci trochę przesadyzmem. Ale kto wie? Może i u zacznie się niedługo pojawiać więcej tego typu modyfikacji np. fronty ala Audi?
Awatar użytkownika
sebatec
Mały interesant
Mały interesant

Post autor: sebatec »

Bardzo ładne autko. Tylko silnika jakoś nie widać. Cristal16v pokaż co masz pod maską.
Das Auto.
c
crystal16v
Newbie
Newbie

Post autor: crystal16v »

No dobra dobra pokaze wam jak wyglada umnie pod maska :

to jest wszystko zrobione ze silnikiem. Mam to tylko napisane po niemiecku bo nie wiem jak to jest po Polsku ale kilka rzeczy zrozumiecie napewno. Tak byl na Hamowni bo bym nie wiedzial ile ma koni co nie? :-)

-Sportluftfilter K&N
-bearbeiteter kopf von Hartmann
-RennVentile+Federn
-Schrick
-polierte auslaskanäle
-Fächerkrümmer
-Kat weg dafür 200Zeller Magnaflow Rennkat
-Ansagbrücke und drosselklappe vom GTI
-Crack Rennploelsatz
-Schmiede Kolben
-Block+Kopf geplannt
-Angepasster Chip von Hartmann

Jeszcze mam Fotki jak rozbieralem Silniczek

Obrazek
Obrazek
Obrazek
Obrazek
Obrazek

Spoko za jakis Miesiac bede w PL to moge dac znac
Awatar użytkownika
szozdi
Początkujący
Początkujący

Post autor: szozdi »

[quote=""suff""][quote=""szozdi""]FMI to moje okolice, a dokładnie?[/quote]

Szozdi, Międzyrzecz.[/quote]
No nie gadaj :doh: Powiem Ci że FMI może to być też Skwierzyna, Trzebiszewo, Przytoczna, Gralewo itp. chodziło mi o konkret.
Nie wiem czy wiecie ale coś się święci z Polo crystal'a, ale to już on chyba powie...
Crystal jak bedziesz wiedział konkretnie kiedy będziesz w Międzyrzeczu to daj wcześniej znać to może się spotkamy i pogadmy.
Awatar użytkownika
suff
Wtajemniczony
Wtajemniczony
Kontakt:

Post autor: suff »

[quote=""szozdi""] Powiem Ci że FMI może to być też Skwierzyna, Trzebiszewo, Przytoczna, Gralewo itp[/quote]

a to nie wiedziałem. Myślałem, że np Skwierzyna jest osobnym powiatem i ma swoje tablice. Nigdy jakoś na to nie zwracałem uwagi :-) BTW, daj jakieś namiary na siebie to jak będę śmigał do Zielonej Góry to odwiedzę.

A żeby nie było Offtopica to ładnie zregenerowany silnik :) :good:
ODPOWIEDZ

Wróć do „Auta sprzedane/ kasacja”