Diablo - czas zimowych modów

Moderatorzy: Global Moderator, Moderator

Awatar użytkownika
Diablo
Mały interesant
Mały interesant

Post autor: Diablo »

Dawno nie patrzyłem na własny temat ;) lampki były malowane jakimś sprayem do lamp, ale chcę zmienić jednak na hella black a nie 6n2 Aktualnie polo wygląda biednie, bo śmigam na zimówkach - brak kasy na jeszcze dwie nowe oponki :( jak się coś zmieni to dodam foty
Co do spotów to przy następnej okazji myślę że będę teraz miałem w weekendy szkołe i nie mogłem :boredom:
Prace trwają :butcher:
viewtopic.php?f=29&t=1579&start=20
Awatar użytkownika
mlody_et
Newbie
Newbie

Post autor: mlody_et »

a możesz mi powiedzieć czy poszerzałeś nad kola czy to są standardowe? mam w planie założyć ten felunek do mojego polaka i nie wiem czy nie będzie obcierać. Myślałem nad 16' ale widze, że 14 też ładnie wyglądają. Możesz dokładnie opisać skąd zamawiałeś felgi i jakie są dokładne wymiary ET? dzieki i chce dodać, że polówka warta siebie! Bardzo ładnie. :bow: :bow: :bow:
VW MANIA GDYNIA! pozdro dla chłopaków z pomorza!
Awatar użytkownika
japuk
Mały interesant
Mały interesant

Post autor: japuk »

Diablo... brakuje Cie na spotach w Bielsku :piwo:
Awatar użytkownika
WaCki
Zainteresowany
Zainteresowany

Post autor: WaCki »

Lampy zajebiste, nie zmieniaj ! i przytul wóz do ziemi od razu bedzie lepiej wygladal.
Awatar użytkownika
Diablo
Mały interesant
Mały interesant

allllllle długo nie zaglądałem we własny temat :D
Z polo trochę się podziało, a mianowicie borbetów T już daaaawno temu się pozbyłem i jeździłem na seryjnej stali sikniętej na biało...Następnie w rączki wpadły BBS R15 ale były strasznie nudne + kozłowato wyglądało + polo załapało muła na tych 15 :glare: W sumie to jeden dzień jeździłem na nich
Foto:
Obrazek
Kolejnie okazyjnie trafił się gwint - nie wiem jakia firma :niewiem: - używka w idealnym stanie - fotki brak... Allegro jest pełne okazji i tak też trafiły się baaardzo tanio Mattig R14!! 7j Szybko zakupiłem ale nawawały się do malowania i oddałem je do piaskowania i malowania proszkowego + bezbarwny
Po zakupie:
Obrazek
Obrazek
i po 3 tygodniach odebrane nóweczki ;)
Obrazek
Obrazek
Obrazek
Jak widać na tej fotce zamontowałem też "wentylki ukryte" :grin:
Obrazek
Troszkę zajęło mi wyszukanie opon ale w końcu znalazlem piękne sztuki z końca 2008r za dobre pieniądze - Dunlop sp9000 195/45
Tak to już wygląda w komplecie: gwint + koło + odświeżone dekielki z śp golfa I
Obrazek
Obrazek
Obrazek
Obrazek
Obrazek
Obrazek
Na codzień parkuję pod blokiem a do modzenia mam garaż do którego już ledwo wjeżdżam :blind:
Obrazek

Już widzę jak będziecie pisać niżej!!! - na wgincie mam jeszcze ok 3-4cm ale warunki nie pozwalają na niżej juz teraz mam o 60% mniej miejsca do parkowania bo z jedenj strony bloku mam "hopkę" prze która bez darcia tłumikiem nie przejadę więc odpuszczam :grin:

Teraz w planie jest przemalować całe auto i na 90% stanie się to w połowie lipca
Fotki słabe ale jak coś będzie to dodam
Pozdro!!
Awatar użytkownika
paffcio
Global Moderator
Global Moderator

Post autor: paffcio »

jaki lakier chcesz polozyc ? czerwien czy cos innego ?
Awatar użytkownika
WaCki
Zainteresowany
Zainteresowany

Post autor: WaCki »

[quote="Diablo"]juz teraz mam o 60% mniej miejsca do parkowania bo z jedenj strony bloku mam "hopkę" prze która bez darcia tłumikiem nie przejadę więc odpuszczam[/quote]

Haha mam to samo :piwo: , ale Polo dobre na tej stali :) Podoba mi sie oj podoba.
Awatar użytkownika
Diablo
Mały interesant
Mały interesant

[quote="Paffcio"]jaki lakier chcesz polozyc ? czerwien czy cos innego ?[/quote]
będzie zmiana koloru na inny ;) staram się robić polóweczkę oryginalnie - czyli kolor jakiego jeszcze nie widziałem na polo, felgi też jakich nie widziałem na polo itd. Z góry oczowyście mówię żeby nikt sie nie martwił nie będzie żadnych zmian zderzaków spojlerów i innych badziewi... Co do koloru to pokażę dobiero jak będzie pomalowany tak co by wyobraźnia nie musiała pracować :grin:
[quote="WaCki"]Podoba mi sie oj podoba.[/quote]
dzięki! :oki:
Awatar użytkownika
Kuba
Uzależniony
Uzależniony
Kontakt:

Post autor: Kuba »

Tak jak jest wygląda naprawdę dobrze a i tak wyobraznia będzie pracowała nad tym jaki to może być kolor ... :)
Obrazek
P
Pat
Mały interesant
Mały interesant

Post autor: Pat »

Bardzo fajne Polo szczególnie to ze czerwone :D nie no ogólnie wielki plus za mody efekt zacny :cool2:
Awatar użytkownika
japuk
Mały interesant
Mały interesant

Post autor: japuk »

Polo zacne :grin:
coś omijasz spoty w BB :blind: :)
Awatar użytkownika
M4Tt
Zainteresowany
Zainteresowany

Post autor: M4Tt »

bardzo ładne polo , a jest jeszcze w twoim posiadaniu i dzieje sie cos nowego ??
[size=12px]viewtopic.php?f=30&t=24078&p=218149#p218149[/url]

Bylo 6n 5d 1,6 GLX --> BMW 318 IS coupe --> 6n 3d 1.3 CL --> 6n2 1.4 16v --> 6n2 GTi :)
Awatar użytkownika
Diablo
Mały interesant
Mały interesant

W temacie raczej żadnych nowości... polóweczka zostaje ze mną do końca jej dni, albo moich :grin: Jakiś czas temu nabyłem drugą polówkę tyle, że 6n2 wyposażenie bez rewelacji silnik 1.4 16v, ale za to za śmieszne pieniądze :cool: Teraz znajduje się u blacharza i takie tam roboty. Temat założę o niej w 6n2 ale to dopiero po ziemie jak ogarnę jakoś ten wózek (w domciu już leżą r16 7.5 Mercedesy z adapterami na 4x100) :) . Parę dni temu dziewczyna odebrała prawko i jeździ ze mną 6n, a jak już nabierze pewności i oswoi się z innymi wariatami :bb: na drodzę to będzie sobie śmigać 6n a ja 6n2
Pozdro! :beach:
Awatar użytkownika
Diablo
Mały interesant
Mały interesant

Jednak przypomniało mi się, że coś nowego doszło :D Kompletna tapicerka czarna od Olo - dzięki!! + taniutko zdobyłem kieszenie z miejscami na głośnik i jako że tapicerka nie miała otworów na korbkę, no to elektryczne szyby wskoczyły z przyciskami od golfa 3. Tak sobie wymyśliłem ponieważ oryginalne miejsce mi się nie podoba i nie jest wygodne w sterowaniu...
Obrazek
Obrazek
Obrazek
Obrazek
Całe podświetlenie mam zmienione z zielonego na czerwone i przyciski też od razu zmieniłem i wygląda to tak:
Obrazek
Jeszcze wpadła gała 6n2
Obrazek
Awatar użytkownika
sebeq
Trochę już znaczę
Trochę już znaczę

Post autor: sebeq »

tak jak u mnie ładnie sie prezentuje z lampami pod kolor auta,tez mam zamiar zakupic szeroki zderzak i zaslepic kratki :piwo:
[size=12px]http://www.vwpolo-klub.pl/forum/viewtop ... 29&t=19398[/url]
ODPOWIEDZ

Wróć do „6N”