allllllle długo nie zaglądałem we własny temat
Z polo trochę się podziało, a mianowicie borbetów T już daaaawno temu się pozbyłem i jeździłem na seryjnej stali sikniętej na biało...Następnie w rączki wpadły BBS R15 ale były strasznie nudne + kozłowato wyglądało + polo załapało muła na tych 15 :glare: W sumie to jeden dzień jeździłem na nich
Foto:

Kolejnie okazyjnie trafił się gwint - nie wiem jakia firma :niewiem: - używka w idealnym stanie - fotki brak... Allegro jest pełne okazji i tak też trafiły się baaardzo tanio Mattig R14!! 7j Szybko zakupiłem ale nawawały się do malowania i oddałem je do piaskowania i malowania proszkowego + bezbarwny
Po zakupie:

i po 3 tygodniach odebrane nóweczki

Jak widać na tej fotce zamontowałem też "wentylki ukryte"

Troszkę zajęło mi wyszukanie opon ale w końcu znalazlem piękne sztuki z końca 2008r za dobre pieniądze - Dunlop sp9000 195/45
Tak to już wygląda w komplecie: gwint + koło + odświeżone dekielki z śp golfa I

Na codzień parkuję pod blokiem a do modzenia mam garaż do którego już ledwo wjeżdżam :blind:
Już widzę jak będziecie pisać niżej!!! - na wgincie mam jeszcze ok 3-4cm ale warunki nie pozwalają na niżej juz teraz mam o 60% mniej miejsca do parkowania bo z jedenj strony bloku mam "hopkę" prze która bez darcia tłumikiem nie przejadę więc odpuszczam
Teraz w planie jest przemalować całe auto i na 90% stanie się to w połowie lipca
Fotki słabe ale jak coś będzie to dodam
Pozdro!!