alu z tymi grafitowymi wstawkami ładniejsze od całych srebrnych rzecz jasna a najładniejsze srebrno-czarne felgi SYENIT- czarne też niedawno też zastanawiałem sie nad tymi alu ale byly za drogie dla mnie
Pozdro:)
facebook>>JUDI ON/Piotrek R....icz ,,Jedna Pasja Jedno Życie Jeden Cel" LwG
maskę, zderzak tylni Deep Black,
Już się kiedyś wypowiadałem na temat Syenitów i w sumie powiem to jeszcze raz, że wyglądają dużo lepiej na katalogowych zdjęciach niż na Polówce w rzeczywistości. Poza tym felgi z czarnymi dodatkami jakoś przestały mi się podobać, zbyt mocno kojarzą się z chinolami, oni najbardziej upodobali sobie tego typu wzory. Najbardziej eleganckie zawsze jednak będą według mnie srebrne felgi, szczególnie do czarnego samochodu. Zbyt przesadzony wygląd trąci jakąś taką taniością. Z resztą fabrycznie auta też wyjeżdżają najczęściej na całych srebrnych alusach, o czymś to świadczy
Teraz nie ma gadania, że Syenity dobrze wyglądają tylko na katalogowych zdjęciach Może z czarnymi wstawkami, ale srebrne z wstawkami antracytowymi na pewno nie Tutaj real foto i po prostu samo piękno
Do wulkanizatora mam bardzo blisko, więc może nawet dziś dogadam się z nim i na dniach montujemy nowe felgi i opony Nie wiedziałem jak się nazywają, ale spodobały mi się od razu
Nie no te antracytowe na pewno lepsze niż czarne. Też byłem ich zwolennikiem w przeciwieństwie do tych z czarnymi wstawkami. Czekam na foty felg na Polówce! To są te z allegro?
Żadna kopia. Oryginalna, niezależna felga Byłem u wulkanizatora, liczyłem na termin jutro albo nawet dziś bo ruchu nie mieli. Problem w tym, że ani na magazynie ani na hurtowni nie można dostać opony 215/45 która ma być do 16"... Już chciałem brać inną, ale pojeżdżę jutro i popytam, może gdzieś dorwę takie opony. Bardzo nietypowy rozmiar.
damian92 szczerze powiedziawszy chciałem Ci sprzedać moje Cartageny, żeby kupić te Syenity. Byłem nawet w Ostrowie w piątek i oglądałem te felgi. Na żywo wyglądają świetnie, dużo lepiej od tych z czarnymi wstawkami. Ładna felga + do tego bezpieczna, nie jak chiński wynalazek.
Aoox, no to mnie zaskoczyłeś teraz Na początku polowałem na Cartageny ale zdecydowałem się na Syenity bo są mniej spotykane i też ciekawsze, bo nie w jednej barwie.