[quote=""Archeo""]Kupowałem na wiosnę do swojego Polo i z tego co pamiętam na przodzie jedna była krótsza a druga dłuższa.[/quote]
Idą dwie takie same - do wyboru - pasuja te 475 mm jak i 480 mm
[quote=""Atrax""]Można kupić używki z polówki 6n na pewno ktoś będzie miał na sprzedaż[/quote]
juz bez przesady - komplet Bosch Eco to od 30zł (Makro) do 40 zł (Carrefour).
Proszę takie kupowałem, zbierają dobrze nigdzie nie obcierają. Jak byłem w sklepie (SZiK - podkarpackie ) poprosiłem do tego modelu roku i dostałem takie same jak miałem założone wcześniej.
Zdjęcia :
Jedna ma ~53cm ( od strony kierowcy ) a druga ~47cm ( od strony pasażera ) Firma Champion.. czy jakoś tak.. nie pamiętam
[quote=""aniula24""]Atrax
ja tam jednak wole miec nowe,wlasne, sama przyjemnosc kupic oryginalnie zapakowane,cieszyc sie z zakupu,otworzyc i zalozyc hehe [/quote]
Jak to kobiety Muszę sobie coś nowego kupić... bo gdzie tam używki, przeciez to towar z niższej półki... tak jak mój Kotek :jester:
Tak długo jak długo istnieją armie, każdy poważniejszy konflikt będzie prowadził do wojny. Pacyfizm, który nie przeciwstawia się aktywnie zbrojeniom, jest i w dalszym ciągu będzie bezsilny.
A z tych płaskich jakie są sprawdzone do 6N? Ja już przerabiałem 2 firm i nei wyszło. Jedne kupiłem w Realu ;] niby do tego auta - do d. ale nie chcialo mi się ich oddawać bo to grosze były. Pomyslałem, kupię lepsze na stacji, od razu jedną przymierzyłem i od razu oddałem poddenerwowany bo nie zbierały z całej szyby (nie dopasowywały się do krzywizny szyby). Były to chyba Valeo lub coś podobnego.
Czy ktoś ma Bosch Aerotwin? Nad nimi się zastanawiam
z tego co wiem...ale jeszcze nie sprawdzalem...ze tylna pasuje od malucha...tylko trzeba dociac koncowke...ale nie chce nikogo wprowadzac w blad...znajomy mi tak mowil.
Tak tu wspominacie o demontowaniu tylnej wycieraczki. Można tak? ostatnio policja zatrzymuje dowód nawet za niesprawne spryskiwacze lub wycieraczki (nie plotki tylko znam kilka takich sytuacji!). A więc skoro jej brak (tylna wycieraczka) to tak jakby była niesprawna. Zatem czy na pewno można?
Pioro jest to samo, co chociazby w polonezie, wiec zaden problem dostac. Nie polecam takich z hipermarketu, bo sie szybko sypia. Ja uzywam Championy po 13 zl za sztuke i jestem zadowolony - maja pol roku i dopiero teraz zaczely nosic slady zuzycia, ale wciaz zbieraja ladnie wode.
Za to ciezko o tylna. Ma 280mm dlugosci i nietypowe mocowanie - wiekszosc pasuje do jakiegos dziwnego ramienia, ktore ma np. Ciapek01, ja mam standardowe (kupione w ASO na wiosne) i za Chiny ludowe nie idzie dobrac piora do tego :/
no ja dalem ciala ostatnio z wycieraczkami bo kupilem niby do golfa i passata czyli myslalem ze do polo beda pasowac i doopa za krotkie. Tak to jest jak sie nie zmierzy. W polo wycieraczki przednie maja 47.5 cm a kupilem o 10 cm za krotkie ;/ oddac sie nie oplacalo bo to 10 zł kosztowało.
Zawsze szukam dziury w całym więc proszę się nie denerwować !!!