Witam planuje kupno zderzaka do Polo rocznik 95 wersja 3 drzwiowa. I tu zaczyna sie problem podobno sa waskie i szerokie i niestety nie wiem jaki kupic. Pomocy.
Kamiloss, pokaz swoj samochod (najlepiej zdjecie z boku, zeby bylo widac oba zderzaki), to sie cos wymysli.
Akurat waski z przodu i szeroki z tylu wygladalyby glupio.
A jak odroznic: waskie zderzaki sa 2-czesciowe, a szerokie jednoczesciowe (i ladniejsze ;]).
Jak napisał Kubrick wąski i szeroki głupio wyglądają, albo kup wąski albo szeroki, ja mam szeroki i bardzo fajnie wygląda i lepiej się prezentuje. bleah1986 ja mam takie szczęście, że lakiernika mam za darmo :cool2: tyle co farba choć i ta nie jest tania (ja mam srebrny metallic i podobno z 100 zł./litr...)
[quote="Skfarek"]Szeroki z przodu a wąski z tyłu, jeszcze da się przeżyć,[/quote]
Ale i tak pewnie tak jak ja bedziesz zakladal szeroki na tyl za jakis czas, to sie nie liczy
Super pięknie, ale przecież to jest tylko zderzak tylni plastikowy, potrzebna Ci tez jest metalowa dokładka (2 część) Jeżeli mówisz ze stary pękł to ten dolny metalowy jest w porządku ?