samochod dlawi sie

Moderatorzy: Global Moderator, Moderator

m
marek35
Newbie
Newbie

samochod dlawi sie

Post autor: marek35 »

witam serdecznie i mam pytanie wczoraj zajechalem na stacje benzynowa aby zatankowac paliwo juz zblizalo sie ku koncowi i co sie stalo objaw pierwszy to byl ze ciezko zapali i pozniej strasznie zaczol sie dlawic jedynka dwojka i trojka i sie dlawi dopiero jak odpuszczam gaz to jest wszystko oki ale jak chcem dodac gazu to sie dlawi pozniej skrecilem w boczna ulice i zgasl calkiem i nie chcial odpalic dopiero po jakiejs pol godzinie odpalil i bylo troszke lepiej ale dalej sie dlawil zajechalem na druga stacje i zatankowalem do pelna bo myslalem ze to paliwo i jak zaleje do pelna to sie zmiesza ale nie wiem co dalej mysle ze to moze byc pompa paliwa zapchana ale nie wiem do konca z gory dzieki za podpowiedz
Awatar użytkownika
Michał88
Swój
Swój

Post autor: Michał88 »

Sprawdź filtr paliwa może miałeś mało paliwa i pociągło jakieś śmieci.
Awatar użytkownika
suhhar
Swój
Swój

Post autor: suhhar »

nie wlales sobie ropki przez pomylke ?
Obrazek

Zawsze szukam dziury w całym więc proszę się nie denerwować !!!
m
marek35
Newbie
Newbie

no wlasnie sie tak zastanawiam czy moge teraz wymienic ten filtr poniewaz mam caly bak paliwa ? a co do tej ropki to az zawrocilem z bratem na stacje i sprawdzalem ale nie zatankowalem ropki tylko benzyne
D
Dziadek13
Trochę już znaczę
Trochę już znaczę

Post autor: Dziadek13 »

[quote="marek35"]no wlasnie sie tak zastanawiam czy moge teraz wymienic ten filtr poniewaz mam caly bak paliwa.[/quote]
Możesz filtr jest wyżej od baku nad tylnią osią w środku.
Awatar użytkownika
_edi
Uzależniony
Uzależniony

Post autor: _edi »

filtr na 99%
moja matka tak jeździła, co prawda nie polo a accentem, ale jej to dławienie nie przeszkadzało...
przejechałem się w końcu kiedyś autem i oddałem do mechanika, zmienił filtr i po sprawie.
mama zadowolona :D
m
marek35
Newbie
Newbie

dzieki bardzo wszystkim zaraz po Nowym Roku wymienie i dam znac czy to wlasnie filtr paliwa wszystkiego dobrego w NOWYM ROKU zycze
ODPOWIEDZ

Wróć do „silnik”