Witam!! Chcialem przestawic moja polowke,niedawna nabyta od dziadziusia.Auto jest z 91 roku,jeden wlasciciel w polse od 5 lat wczesniej jakis niemiec tym jezdzil.Polowa jesli chodzi i stan blacharki super(zero rdzy) aby z tylu maly wgniotek pod lampa(dziadek na parkingu przylozyl;])Motorek 1,3 bena chodzi super,skrzynia 5,srodek naprawde jak nowy. jeszcze musze zrobic polerke bo dla mnie za malo sie swieci;p Chcialbym zmienic w aucie jedynie:
niska zawieszka
felgi ale mysle 13 ats jakies lub 14 ale z szeroka cala
a co wiecej nie mam pomyslu moze mi poradzicie?
dziekuje i pozdrawiam!!
lolejko żadne 16"
13" lub 14" odpowiednie do tego polo
poszukaj ats cup w 13 albo ats classic
wymień kierunki na białe oraz obrotomierz i kierownica z GT
to początek modów
[quote=""vwkas18""]lolejko żadne 16"
13" lub 14" odpowiednie do tego polo
poszukaj ats cup w 13 albo ats classic
wymień kierunki na białe oraz obrotomierz i kierownica z GT
to początek modów[/quote]
No ta zapomniałem, że polówki najlepiej wyglądają na 13"J10
ATS Cup tania felga, ale nijaka,
Lepiej chyba już Schmidty ML
lolejko w kombi wchodzi maks 7 calowa felga i to już trzeba tylni rant klepać
16" wygląda jak koza a dwa jaki profil założysz?? zero skrętu kosmita18 zadbaj o wyposażenie bo straszny golas
[quote=""vwkas18""]lolejko w kombi wchodzi maks 7 calowa felga i to już trzeba tylni rant klepać
16" wygląda jak koza a dwa jaki profil założysz?? zero skrętu kosmita18 zadbaj o wyposażenie bo straszny golas[/quote]
Serio aby 7" ? A przy jakim ET?
A leża u mnie stalówki 14" poszerzane na J9" i 9,5" z Et mniej więcej 20. Myślałem, że aby rancik isę zroluje i wejdą jakoś
lolejko wyrwalem za niewiele jak mi sie wydaje niecale 2 tys;pjesli chodzi o zmiane licznika to nie zamierzam nic robic,wolalbym z zewnatrz:)mysle wlasnie lepiej nad Ats ale zobaczymy jak wyjdzie z funduszem;p,myslalem tez nad zwykla stalowka poszerzana:)