Panowie o co tyle krzyku - konstruktywna krytyka też jest potrzebna, byśmy za bardzo w piórka nie obrośli.
[quote=""witek""]z miłą chęcią pomogę, przy następnym wydaniu :][/quote]
Zapamiętam i gdy uda się zmontować ekipę zapewne się odezwę...
[quote=""witek""]dla mnie użycie zdjęć z internetu (oczywiście bez zgody autora)[/quote]
A skąd założenie, że nie mam zgody na zdjęcia?
[quote=""witek""]użycie zdjęć w kiepskiej rozdzielczości jest ewidentnym amatorstwem[/quote]
[quote=""witek""]nie wspomnę już o "brudach" [/quote]
Bo też nikt się za profesjonalistę tutaj nie uważa...
Co do kiepskiej rozdzielczości, w oryginalnym rozmiarze zajmującym dużo dużo więcej wyglądało to jeszcze jakoś, widać padło totalnie po zmianie "objętości pliku".
[quote=""witek""]przecież nie jest ciężko założyć temat pt. "kto mógły pomóc przy redakcji gazety klubowej?" zpewnością zgłosiło by się pare osób i zapewne przynajmniej kilka błędów zostało by wyeliminowanych[/quote]
Temat był i jak to zwykle bywa umarł...
Zgłosiło się kilkunastu chętnych, a jak przyszło co do czego już nic nikomu robić się nie chciało.
Ale w naszym kraju tak to bywa, że:
Istnieje w Polsce wspólnota, która ma tylko czterech członków. Nazywają się oni: KAŻDY, KTOŚ, JAKIŚ i NIKT.Pewnego dnia mają do wykonania ważną pracę i KAŻDY jest pewien, że KTOŚ to zrobi. JAKIŚ chce to zrobić, bo myśli, że NIKT tego nie zrobi. Wtedy KTOŚ się złości, bo przecież to robota dla KAŻDEGO.Jakiś ma nadzieje, że KTOŚ to zrobi, ale potem KAŻDY dochodzi do wniosku, że NIKT tego nie zrobi. Kończy się to tym, że KTOŚ wini JAKIEGOŚ za to, że NIKT nie zrobił tego, co mógł zrobić KAŻDY
Być może teraz - po kolejnej burzy - uda się zachęcić więcej ludzisk, bardziej profesjonalnie podchodzących do tematu, bardziej znających się na rzeczy.
Mnie w tej chwili ciężko z racji zaawansowanej bliźniaczej ciąży usiąść nawet przed kompem mam dla Ciebie propozycję nie do odrzucenia.
Mniej więcej nakieruję Cię - jeśli oczywiście pozwolisz - na tematy, na których umieszczeniu zależałoby mi w kolejnym numerze, a Ty zajmiesz się owym projektem.
Z tego co widzę w temacie - pomocą służą
sarecto i bruczyk.
[quote=""witek""]zanim gazeta zostanie rozpromowana radziłbym o to zadbać,[/quote]
Swoją drogą o promocji na zewnątrz klubu za pomocą pisma nikt póki co nie myśli..., wcześniej - zresztą nawet w tym, albo i temacie związanym z tworzeniem pisma - zostało zauważone, że to wszystko wymaga dopracowania.