prosba o dzwiek.

Moderatorzy: Global Moderator, Moderator

Awatar użytkownika
rat4
Przyjaciel Forum
Przyjaciel Forum

Post autor: rat4 »

Więc nie widzę sensu w kombinowaniu z wybebeszaniem puszki kata i udawaniem że go się ma
nie chodzi o udawanie, chodzi o koszty a w takim rozwiązaniu jest najtaniej bo nie musisz płacić za strumienicę czy przelot tylko spawasz wszystko tak jak było i sprzedajesz monolit katalizatora i wychodzisz może i na plusie.
Efekt ośmielę się powiedzieć ten sam a koszt mniejszy.
civic r18a2/407 1,6 HDi
Awatar użytkownika
bleah
Stały bywalec
Stały bywalec

Post autor: bleah »

Ja dostałem 2 stówki za katalizator ... :) przy wymianie środkowego tłumika mi to zaproponowali. Za te 2 stówy wymienili mi środkowy tłumik i założyli strumienice ... :)
Awatar użytkownika
Borek
Fanatyk
Fanatyk

Post autor: Borek »

U mnie wspawanie tłumika też wyszło na zero. Już się nie targowałem o pare zł tylko ustaliliśmy że "bierzecie kata i robicie mi wszystko za free"
Efekt ośmielę się powiedzieć ten sam a koszt mniejszy.
.
Sądze że efekt niekoniecznie ten sam bo czym ma być właściwie pusta bańka w wydechu? Nie jest to podobne do czegokolwiek uzywanego w wydechach więc raczej może zaszkodzić niż pomóc
s
sarecto
Mały interesant
Mały interesant

Post autor: sarecto »

no martinez ladnie Ci motorek buczy:D i nie wiem panowie co zrobic...najmniej pieprzenia jest jak sie strumienicvce wstawia...albo wg sama rurke... doradzcie cos ostatecznie...bo szczerze...to pamietam ile roboty bylo z zaszyciem tlumika w skuterze:P nie bardzo chce mi sie to robic:D
Obrazek

viewtopic.php?f=29&t=8650 - zielony prawie demon:p

pomoglem? pochwal:D
Awatar użytkownika
rat4
Przyjaciel Forum
Przyjaciel Forum

Post autor: rat4 »

Borek napisał:
Sądze że efekt niekoniecznie ten sam bo czym ma być właściwie pusta bańka w wydechu?
nie ma problemów śmigam tak już dłuższy czas i nie ma negatywnych skutków zawirować czy cofania spalin w takim rozwiązaniu
civic r18a2/407 1,6 HDi
ODPOWIEDZ

Wróć do „pozostałe”