witam. mam problem w doborze tylnych swiatel. mam jeden klosz pekniety od kupna samochodu. i chce zmienic swiatla z tylu. nie wiem na jakie. czy oryginalny ksztalt tylko czarne dymione hella czy moze jakies soczewkowe w podobnej cenie? doradzcie kto jakie ma swiatla:P mzoe wezme cos pod uwage.
Do zielonego tylko przyciemniane. Mam ori helle w świetnym stanie. Mogę Ci je odstąpić za pół-darmo. Napisz mi PW jak będziesz zainteresowany. Na forum jest mój temat w dziale sprzedam z tymi lampami.
nie no 6n raczej odpadaja:P nie widze czerwonych swiatel u siebie:P wlasnie jak kolega zauwazyl mam zielony metalic. pokaz kolego jakies zdjecia tych swiatel:P bo nie wiem wlasnie czy brac te oryginalne z pomaranczowymi dymionymi kierunkami czy cale dymione. przemyslalbym to ale pokaz je jesli mozesz:P
Cena podana w topicu jest zawyżona. Jeśli swoją rozsądna propozycję na pewno się dogadamy. U mnie lampki kurzą się na półce, a u Ciebie wyglądały by świetnie.
Jestem w posiadaniu czarnych przydymionych i z czerwonym komponują się genialnie, aczkolwiek z tą "butelkowa" zielenią również widziałem i muszę stwierdzić, że są również ładne.
Polo nie prześpi się z twoim najlepszym przyjacielem - bo samo nim jest.