co stuka

Moderatorzy: Global Moderator, Moderator

r
rex23
Raczkujący
Raczkujący

co stuka

Post autor: rex23 »

Witam ponownie po denerwującym stukaniu prawego tylnego amorka zmieniłem oby dwa, ucieszony pojechałem na jazde próbną i............... cos mi stuka dalej dokręciłem łozyska bo były troszke luzne i..........dalej stuka tuleje na belce dobre poradzcie bo juz nei mam pojecia gdzie szukac przyczyny dalej stuka w z prawej strony a czym jade szybciej po wybojach to mniej stuka po gładkiej nawierzchni cisza .
Pozdro
D
Dziadek13
Trochę już znaczę
Trochę już znaczę

Post autor: Dziadek13 »

Ile drzwiowe jest polo ?.
Awatar użytkownika
suhhar
Swój
Swój

Post autor: suhhar »

moze ci stuka apteczka w bude i idzie taki odglos albo cos w bagazniku ci lata a moze w kole zapasowym klucz ci sie tlucze. Wiecej pomyslow juz nie mam.
Obrazek

Zawsze szukam dziury w całym więc proszę się nie denerwować !!!
r
rex23
Raczkujący
Raczkujący

Post autor: rex23 »

dzwi jest 2 i w bagarzniku pusto apteczka nie stuka a klucze poowijane szmatą ja naprawde juz glupne z tego
Awatar użytkownika
ajuztam
Początkujący
Początkujący

Post autor: ajuztam »

moze poduszki amortyzatorow sa tego powodem? posprawdzaj sprezyny.
DO NOT TROUBLE TROUBLE, UNTIL TROUBLE TROUBLES YOU.
D
Dziadek13
Trochę już znaczę
Trochę już znaczę

Post autor: Dziadek13 »

[quote="rex23"]dzwi jest 2 i w bagarzniku pusto apteczka nie stuka a klucze poowijane szmatą ja naprawde juz glupne z tego[/quote]
Przypuszczam że ten kształtownik jest nitowany z obu stron i te nity już puściły należy je zastąpić śrubami.
A dlatego puszczają te nity bo one trzymają ten boczek plastykowy a pasażer sie o niego opiera
i go po prostu luzuje na tych nitach.Foto jest z prawej strony ale tak samo jest z lewej.
Obrazek
Można sprawdzić podczas jazdy niech pasażer sie mocno oprze o ten boczek czy będzie stukał,pukał.Stąd moje pytanie o ilość dżwi.
ODPOWIEDZ

Wróć do „nadwozie + wnętrze”