Kamil88c Polo [6n] wyprzedaż gratów

Moderatorzy: Global Moderator, Moderator

Awatar użytkownika
Kamil88C
Swój
Swój

Kamil88c Polo [6n] wyprzedaż gratów

Post autor: Kamil88C »

Witam, trochę już czytam to forum po lekturach wyrobiłem sobie małą wizję jak ma moja pola w przyszłości wyglądac na chwilę obecną wygląda tak jak na fotkach.
Jest to polo z 1996r.z silnikiem 1,4(44kV) przejechane ma ok.214tyś km sam przejechałem 30tyś(z bratem ,do pewnego momentu dzieliłem go z nim). Samochód jest golasem, w fabryce stał tylko w kolejce po wspomaganie;/
Po zakupie został wyposażony w sekwencyjny podtlenek LPG. Dostał też nowe buciki w postaci alufelg borbet kda w czarnym kolorze (zdj.postaram się dorzucic).
Silnik: AEX (1,4 8v)
Moc: 60km bez kat.
Kolor: LP3G

Przeprowadzone wizualne zmiany(tech. nie uwzględniam):
:arrow: tylne lampy z 6n2
:arrow: :yahoo: felgi BBS 772
:arrow: :yahoo: lampy przednie,soczewkowe hofele-design
:arrow: :yahoo: siedzenia w pół skórze z ibiza cupra
:arrow: bra
:arrow: licznik z ibiza cupra
:arrow: licznik vdo z tunelem
:arrow: założono 3-ci stop
:arrow: :music: pioneer deh3900 [sprzedane] , obecnie Alpine CVA 1004R :yahoo: +głośniki JBL 16' 3-drożne+wzmacniacz 800V BLOW+jakieś wysokotonówki+ skrzynka BLAUPUNKT (nie pamiętam modelu)
:arrow: zdjęto emblemat polo
:arrow: gaz sekwencja
:arrow: boczne kierukowskazy LED
:arrow: Alpine cva-1014r
:arrow: pasy z GTI
:arrow: H&R Comfort Cup Kit 60/50

Plany:
:arrow: gwint

:arrow: udowodnic, że polo w wąskich zderzakach może dobrze wyglądac
:arrow: za 4-5 lat pojechac z zaproszeniem na vag event

Październik 2009
Obrazek Obrazek Obrazek Obrazek Obrazek Obrazek

W grudniu nabyłem takie oto cudeńko - Obrazek
Gdybym miał co najmniej 100KM to bym nakleił, a tak leży sobie i czeka na lepsze czasy...

Kwiecień 2010r.
Obrazek Obrazek Obrazek Obrazek Obrazek Obrazek Obrazek Obrazek Obrazek

Czerwiec 2010r.
Obrazek Obrazek Obrazek
A tutaj kilka zdj.,niestety słabej jakości[aparat jest chyba równolatkiem auta].

Lipiec 2010 - czas zakupów w ręce wpadły mi: pół kubełki w pół skórze z pół polówki [ibiza cupra], licznik, liczniki vdo+tunel
Obrazek Obrazek Obrazek Obrazek Obrazek
Na początku sierpnia doszły takie "popierdółki" jak krótsza antena, girlandy hawajskie i cyfrówka ;) . Już niedługo będzie kolejna zmiana w środku, nie jest to niestety nowa kierownica, ale również dużo namiesza we wnętrzu.
Przejeżdżając nieopodal starej cukrowni zauważyłem otwartą bramę. Samochód był czysty, aparat przy sobie, więc się skusiłem na małą sesję. Oto wyniki:
Tak na chwilę obecną prezentuje się wnętrze:
Obrazek Obrazek Obrazek

Styczeń 2011r.
Pierwszy noworoczny mod:
Obrazek
Ostatnio zmieniony 04 lip 2011, 14:04 przez Kamil88C, łącznie zmieniany 1 raz.
Awatar użytkownika
Skfarek
Spamer
Spamer

Post autor: Skfarek »

Na imageshacku z prawej strony przy przeglądaniu zdjęć masz panel "embed thumbnailsof this image" wklej po prostu linka którego tam masz tego przy forum. Opisz bardziej twoją wizję modów jak możesz :)
6n leichtwagen: hamownia s.41 http://www.vwpolo-klub.pl/forum/viewtopic.php?t=142
1.6 AEA shamowane]
Rozpórki, mocowania foteli: http://gorny-sport.pl
Serwis mechaniczny: [url=http://www.au
Awatar użytkownika
M4Tt
Zainteresowany
Zainteresowany

Post autor: M4Tt »

ładnie ale ja bym zrobił ramke grilla na czarno też zeby lampy i to wszystko sie tak ladnie zlało ze soba
[size=12px]viewtopic.php?f=30&t=24078&p=218149#p218149[/url]

Bylo 6n 5d 1,6 GLX --> BMW 318 IS coupe --> 6n 3d 1.3 CL --> 6n2 1.4 16v --> 6n2 GTi :)
Awatar użytkownika
Kamil88C
Swój
Swój

Miałem również taką wizję by pomalowac to w czarny mat,znaczek także i do tego bra ,oczywiście kierunki też do wymiany. Mam też białe,ale strasznie mnie rażą. Na obecna chwilę bardziej podchodzą mi pomarańczowe.

-- Wto Gru 01, 2009 9:07 pm --

Na początek chcę pomalowac auto w ten sam kolor jaki jest(drażnią mnie odpryski na masce i plamy na tylnych błotnikach). Dach marzy mi się w szachownicę bądź czarny. Oczywiście klamki,listwy boczne w kolor dokładkę zderzaka zapewne też. Nie myślę o zmianie zderzaków na szerokie. Na wiosnę jak pisałem mam borbet kda,czarne 13' fajnie było by je zmienic (jeśli możecie pomóżcie, http://konkurs.felgi.pl/zdjecie/VW-Polo ... -Black_527 ). Jak bym się z tym uporał chciałbym kupic parę chromowanych gadżetów do środka z logiem wolfsburg edition, jednak bez przesady. Dalej w planach byłby silnik 2,0 16v od golfa III ,anglika oczywiście.
Awatar użytkownika
NobySun
Mały interesant
Mały interesant

Post autor: NobySun »

witam,
Pola z zewnątrz prawie jak moja, tyle że kierunki mam białe i słupki czarne.
http://vwpolo-klub.pl/forum/viewtopic.php?t=1746
Planujesz coś modzić ze zderzakami, mieniasz na szerokie?

co do chromu...
rygielki do drzwi, ringi na zegary, itd... pewnie myślisz też o pokrętłach nawiewu i korbki szyb (widziałem taki melanż i nie wygląda to specjalnie, chyba że zmienia się dużo we wnętrzu ---> cały panel aluminium).

Powodzenia w personalizacji autka i szerokiej drogi. :hello:
Będę śledził wątek :) ciekaw jestem zmian!

Swój
Swój

Pokrętła nawiewu to przesada! Myślałem o rygielkach,klamkach wew. ,pokrętłach do opuszczania szyb. Zderzaków nie zamierzam zmieniac.
P
Pat
Mały interesant
Mały interesant

Post autor: Pat »

Tak gadacie o tym chromie, sam kupiłem niedawno boczki drzwi z mocowaniami na głośniki i myślę żeby właśnie trochę rzeczy pomalować na srebrno ino zastanawiam się czym to dokładnie zrobić żeby kolor się nie ścierał?
Awatar użytkownika
NobySun
Mały interesant
Mały interesant

Post autor: NobySun »

z farbą myślę że nie wypali, powierzchnia jest miejscami miękka, wszędzie wibracje i odsłonięta na ewentualne uderzenia itd.
A jeśli już to z podkładami, szlifowaniem - matowieniem powierzchni. Pracochłonne!
Pomyśl o okleinie kolorystycznie podobnej do aluminium czy chromu czy np Carbon i carbon 3D :szefu:
http://www.tomas.com.pl/index.php?site= ... =15&id=158
http://www.allegro.pl/item822555141_car ... tuner.html

albo inwestycja w elementy dorabiane z aluminium...
wszystko się da zrobić ale żeby miało to smak, to trzeba wpierw przemyśleć koncepcję! :acute:
Awatar użytkownika
Kamil88C
Swój
Swój

Oto moje 13' Obrazek
Awatar użytkownika
Acadaptor
Mały interesant
Mały interesant

Post autor: Acadaptor »

Ciechanów... milo widziec kogos z okolicy ;) Pozdrawiam
Moje 6n2]viewtopic.php?f=30&t=10905[/url]
Awatar użytkownika
Kamil88C
Swój
Swój

Wypadałoby zrobic jakiś spot w Ciechanowie bądź gdzieś niedaleko ,parę polówek z okolicy by się znalazło :D
Awatar użytkownika
Kamil88C
Swój
Swój

Mój nowy nabytek:) ,powędruje na klapę po malowaniu jak usunę tylny znaczek. Obrazek
Awatar użytkownika
m911
Swój
Swój

Post autor: m911 »

[quote="Kamil88C"]Mój nowy nabytek:) ,powędruje na klapę po malowaniu jak usunę tylny znaczek. Obrazek[/quote]

nie tylko nie to, będzie wyglądać jak maluch ze znaczkiem BMW

Obrazek
Seat Arosa 1,8T & VW Golf II 2.0 ABF
Awatar użytkownika
Kamil88C
Swój
Swój

Tak się składa ,że fiat i bmw nie mają ze sobą żadnych historycznych powiązań ,a VW i porsche takowe mają.
Awatar użytkownika
alienek
Swój
Swój
Kontakt:

Post autor: alienek »

ehh ja nie wiem czym tu sie chwalic ( powiazania historyczne) :P zdjąć jeden znaczek ,zeby nakleic drugi ?? ,pozatym to bmw zaprojektowalo silniki mi. dla fiatow :P wiec powiazania sa :P pozatym ladne polo :) kierunki na biale ,listwy out ,i znaczki out ,albo zamalowac na czarno :) hehe ( wiem ze zawsze sie powtarza :p -ale te autka powinny tak z fabryki wychodzic :P ),ono bylo bite z przodu ?? bo kierunki masz pomarańczowe .. a boczne sa biale ,wiec cos tu nie gra :/
Obrazek
=> KarawaN <= D-Lader <!-- s] I jest Fajnie !!
[url=http://vwpolo-klub.pl/forum/viewtopic.p ... =2929//url]info o wersjach i wy
ODPOWIEDZ

Wróć do „Auta sprzedane /kasacja”