Pięknie Ci te lampy wyszły. No i flok wow- ile za niego zapłaciłeś?
ja mam kupione farby do lamp i zielony sztyft do żarówki ale sypnęło śniegiem , a jak się nie ma garażu to jest syf:(
jak się uda mi zrobić w niedziele lampy i żarówki to mogę Ci odsprzedać sztyft bo na dwia żarówki napewno całego nie zużyje:) Ewentualnie moge kupić Ci drugi i wysłać jeśli nie możesz znaleźć:) a gdzie robiłeś floka i jak długo czekałeś?
U znajomego z innego forum jak będziesz chciał to dam ci namiary. Czekałem około tygodnia ale najpierw trzeba było mu wysłać konsolę do Wawy, potem czekać na poflokowanie i aż przyśle mi ją do Kraka. Ten twój używany sztyft mogę odkupić napisz na priva ile chcesz.
Lekko zmęczony permanentnym ciężkim do kontrolowania driftem - spowodowanym lekkim kuprem + oponami letnimi kupiłem dwie oponki zimowe na tył - bieżnikowane produkcji niemieckiej (King Meiler) trzy lata gwarancji, wzór bieżnika Continental TS Winter, rozmiar 185/55/14 cena 100 zł za szt. - z tego co patrzyłem za ta cene mógłbym nabyć używkę z 2001 roku a więc już kruszącą się ze starości . Na śniegu trzymają ładnie, minusem jest wysokośc generowanego hałasu w okolicy 80 km/h. Kuprem dalej da się pięknie zarzucić odwalić FWD (Front Wheel Drift ) ale w sposób kontrolowany.
Przyszła też strumienica która "odetka" mój zasyfiony 15 letni katalizator
Wymieniłem z małą dopłatą moje stalówki 13ki i opony na 14ki z BMW. Teraz czeka mnie trochę roboty bo postanowiłem pomalować je na rajdowy biały Parametry felg to 6x14 Et35. Poniżej wstępne prace nad jedną sztuką, mycie, szlifowanie, podkładowanie i dwie warstwy białego, wymagają jeszcze jednej warstwy potem klar. Zdjęcia telefoniczne stąd czasami kupsztalowata jakość.
[quote=""Skfarek""]FWD (Front Wheel Drift )[/quote]
hehe, dobre
coraz lepiej se auto prezentuje, obserwuje temat od kad postawiles auto pod daszkeim
duzo fajnych gratow, zazdrosze przyjemnosci z jazdy fajny pomysl z bialymi felgami
pozdro
a ja mam pytanie apropos flecku... jakby zrobić deske i inne elementy narażone na czeste dotykanie to ten fleck się nie bedzie wycierał? nie miałem styczności z tym wiec jakbyś mógł powiedzieć jak się sprawuje u ciebie;)
pozdraVWiam
damianese Czy się nie będzie wycierał trudno mi powiedzieć, bo mam w aucie konsolę zrobioną od miesiąca może. Narazie wciąż wygląda tak jak po wypakowaniu z paczki Widziałem nawet flokowane kierownice - ale nie wiem ile to wytrzyma. Zazwyczaj robione są deski - a tych w zasadzie nie macasz. Jak coś napisz do Rasty - link jest parę postów wcześniej i zapytaj jak się u niego sprawuje, z tego co wiem to ma Fokę dośc mocno w środku poflokowaną Kubrick Dzięki, bezbarwny (klar) jak napisałem będzie po jeszcze jednej warstwie białego elja miło mieć fanów :piwo: A tak serio to fajnie że ktos te moje wypociny śledzi
Kontynuując dzisiaj oddałem autko kumplowi w celu "odetkania" kata strumienicą
Oraz wspawania podkładek z śrubami oczkowymi do montażu pasów szelkowych.
Przyszły też opony (185/50/14 Dunlop SP Sport 2000) znalezione na allegro, ale sprawę ze sprzedawcą wyjaśniam bo miały być z 2006 a są z 1996 :butcher: :vinsent: :commando: :assasin:
magik Porobię pikczery i będziemy się dogadywać. Napisz na pw ile on dla ciebie wart
Co do opon to okazało się, że Pan sprzedawca źle sobie DOT odczytał najprawdopodobniej (bo oponami nie handluje normalnie), właśnie się konsultuje ze znajomym oponiarzem co do DOTów i ma dac znać jak to załatwimy