Fotel kierowcy - wymiana

Moderatorzy: Global Moderator, Moderator

Awatar użytkownika
abdoul
Newbie
Newbie

Fotel kierowcy - wymiana

Post autor: abdoul »

Witam,

W moim niedawno kupionym Polo 5-drzwiowym 6N, jest niestety dość mocno uszkodzony fotel kierowcy. Oparcie przekrzywione itd. Ktoś się musiał nad nim poważnie znęcać. Raczej nie widzę możliwości naprawienia tego. Jedyną opcją wydaje się wymiana. Mam pytanie: ile taki fotel może kosztować? Na allegro znalazłem coś takiego:

http://allegro.pl/item846935685_polo_6n ... zesci.html

co o tym myślicie? Da się kupić taniej, czy brać ten ?

pozdrawiam

PS. Jeżeli pomyliłem działy, to sorry i proszę Modów o przeniesienie
Awatar użytkownika
bleah
Stały bywalec
Stały bywalec

Post autor: bleah »

Jasne że da się kupić taniej, ten koleś chce za drogo. 100 zł fotel + 60 złotych przesyłka , za 200-300 zł możesz kupić cały komplet fotele + kanapa + zagłówki , do tego jak saię ugadasz to 100-130 zł przesyłka.
Awatar użytkownika
abdoul
Newbie
Newbie

dzięki, tak mi się właśnie wydawało, że ta cena trochę jest przesadzona. Spróbuję się jeszcze ugadać z tym gościem, może trochę obniży. Ile powinienem sobie zażyczyć za sam fotel ? 120 zł z wysyłką ? Drugi fotel i kanapa są w dobrym stanie, więc nie ma chyba za bardzo sensu w to inwestować
Awatar użytkownika
bleah
Stały bywalec
Stały bywalec

Post autor: bleah »

Podstawa to szukanie. Szukaj na allegro rozbitków w Twojej okolicy, może akurat jakiś się trafi z takim samym wzorem tapicerki.
Nie wiem w jakim stanie są ale masz przykład za 150 zł fotele i kanape z polo 6n2 czyli po lifcie, podejdą Ci te fotele i kanapa bez żadnych przeróbek. No i z krakowa jest ta aukcja. Pozdro
http://moto.allegro.pl/item855828910_fo ... rakow.html
Awatar użytkownika
abdoul
Newbie
Newbie

dzięki wielkie, nie widziałem, że z 6N2 fotel podejdzie do mojego polo. W sumie faktycznie lepiej kupić całość za taką kasę.
Awatar użytkownika
gti21
Mały interesant
Mały interesant

Post autor: gti21 »

ja ostanio kupiłem do swojego polo komplet foteli z 6n2 z poduszkami i 4 zagłówkami za 250 zł w stanie idealnym tylko do prania :D więc polecam
ODPOWIEDZ

Wróć do „nadwozie + wnętrze”