Panowie i Panie zachęcam do obejrzenia filmiku z dzisiejszych śnieżnych harców. Obiekt to stary tartak z wytyczonym prowizorycznie OESikiem.
Podziękowania dla TOFIKA za zmontowanie choć muze to mogłeś dać inszą
Hehe, i to są plusy zimy:) fajny montaż, fajne boki:)
kolego, fajnie Ci buczy Polcia, mógłbyś kiedyś nagrać dźwięk tłumiczka i wrzucić gdzieś.
Na wiosnę planuję pozbyć się serii i szukam jakiegoś wzorca:)
IgorJG buczy to stożek, wydech mam seryjny bez kata jedynie z dospawaną końcówką (w środku nic nie ma żadnych dyfozorów zwykła rurka z kwasiaka ale fakt że powoduje bardzo delikatne ochrypłe harczenie jak sie pogoni- takie rajdowe hehe)
Ostatnio zmieniony 21 gru 2009, 9:29 przez Borek, łącznie zmieniany 1 raz.
Ladne,ladne, :oki: ale nie tak ladne jak moje.
[quote=""pawłov""]a tak na marginesie, ta rurka z białą końcówką przy wlocie powietrza to po co jest?[/quote]
Jak dla mnie to cos a'la sportowy filtr powietrza,ale moge sie mylic.
Ale o so chozi? O tą krótką zagietą 90st. rurke przy chwytaku powietrza z przedniego pasa? Toć to przewód od klimy który akurat tak niefortunnie sie znajduje że siedzi w dolocie
Autko super wygląda na zimowych kołach
Mam jeszcze pytanko do ciebie a mianowicie: Eibach pro-kit 30/30, nowe kupuiłeś? jak tak to można wiedzieć za ile? Same sprężyny? U siebie też chciałbym założyć.
Kupiłem przypadkiem zupełnie nowe za 350zł od kolesia o nicku "grzesiek...." który swego czasu tutaj na giełdzie sie ogłaszał z paroma fajnymi rzeczami . Amorki mam Bilstein B6 więc w duecie z Eibachami powstał bardzo fajny kit radzący sobie z polskimi drogami