[6n2] Migajaca Kontrolka Swiec?

Moderatorzy: Global Moderator, Moderator

Awatar użytkownika
P3C1U
Zainteresowany
Zainteresowany

[6n2] Migajaca Kontrolka Swiec?

Post autor: P3C1U »

Witam Mam Taki Problem,Zalaczajac KLuczykiem Czekam Na Swiece Jak Zgasna, Odpalam I Po Jskims Czasie Kontrolka Swiec Miga, Zapala Sie I Zgasa, I Pozniej Po Niedlugim Czasie Gasnie Np Jak Staje To Gasnie, Jaka Jest Tego Przyczyna?

CZytalem Ze Swiatla Stopu Moze Nie Byc, Ile Kosztuje Ten Czujnik?
Awatar użytkownika
ZbysheK
Mały interesant
Mały interesant
Kontakt:

Post autor: ZbysheK »

[quote="P3C1U"]CZytalem Ze Swiatla Stopu Moze Nie Byc, Ile Kosztuje Ten Czujnik?[/quote]
http://allegro.pl/item824411901_polo_lu ... stopu.html tu masz za 29zł taki czujnik
Obrazek

Oh well, wherever, wherever you are,
VW POLO's gonna get you, no matter how far :butcher:
Awatar użytkownika
P3C1U
Zainteresowany
Zainteresowany

jeszcze zadzwonie do aso sie zapytam ile kosztuje bo moze taniej mnie wyniesie w aso niz tutaj z przesylka heh a po drugie najpierw musze sie przejechac i sprawdzic czy to jest przyczyna

a i jeszcze jedno jaki nr na tabliczce odpowiada bezpiecznikowi swiatel stopu
Awatar użytkownika
polo racer
Newbie
Newbie

Post autor: polo racer »

Nie musisz kupować nowego automata stopu, wystarczy, że go wyjmiesz, rozbierzesz i przeczyścisz styki i powinno być ok. Sam miałem takie coś i obyło się bez kupowania :) Miałem zwarcie i styki były przykopcone...
Awatar użytkownika
P3C1U
Zainteresowany
Zainteresowany

Dzieki szefo... co najlepsze wczoraj nawet tego nie rozbieralem tylko wyjolem i pare razy powciskalem i jest ok... ogolnie dla wszystkich czujnik nie znajduje sie pod pedalem hamulca tylko nad, bo pod to jest dywanik:D polefff dla tych co tak pisza
k
krise30
Newbie
Newbie

Post autor: krise30 »

witam.nie chce zakladac nowego watku mam podobny problem w swoim polo 1.9 sdi .tez jak u kolegi pali mi sie lampka od swieca raczej mruga od i niemam swiatel stopu a 3cie swiatlo stopu pali mi sie non stop?co to moze byc? ten wylacznik pod pedalem hamulca wymienilem i dalej to samo stary patrzylem i tez wyglada na ok.poratujecie koledzy co to moze byc? wogule to gdzie sa bezpieczniki i przekazniki?zaporade z gory dziekuje .pozdro
Awatar użytkownika
P3C1U
Zainteresowany
Zainteresowany

oj to dziwne a sprawdzales go wyjac bez wyjecia wtyczki zasilajacej i poprostu wciskac samemu? bo jak jest przycisk wycisniety to STOP bedzie sie palic non stop
k
krise30
Newbie
Newbie

Post autor: krise30 »

[quote="P3C1U"]oj to dziwne a sprawdzales go wyjac bez wyjecia wtyczki zasilajacej i poprostu wciskac samemu? bo jak jest przycisk wycisniety to STOP bedzie sie palic non stop[/quote]
niestety wciskam go na maxa i dalej swieci non stop pewnie jakies zwarcie ale od czego zaczac?gdzie szukac?
Awatar użytkownika
P3C1U
Zainteresowany
Zainteresowany

no co jest najlepsze myslalem ze koniec z migajaca lampka swiec i znow na nowo swiatlo stopu to srodkowe mam a w lampach nie mam i o co chodzi ?
ODPOWIEDZ

Wróć do „elektryka + centralny zamek”