Nowe zegary do polo 6n.

Moderatorzy: Global Moderator, Moderator

Awatar użytkownika
kolo
Wtajemniczony
Wtajemniczony

Nowe zegary do polo 6n.

Post autor: kolo »

Mam do was szybkie pytanie. Czy dużo jest roboty aby wstawić takie zgary do 6N'ki ( ja mam stare zegary, po bokach mają termometr i wskaźnik paliwa) http://allegro.pl/item499759841_licznik ... _wawa.html ? Będą one pasować do starej dziury? W sensie po tych starych zegarach?
Kedy ?

viewtopic.php?f=89&t=21116 - GreenLine Edition
Awatar użytkownika
Olo
Wielebny

Post autor: Olo »

nie będą pasować do dziury, nie będą pasować wtyczki, wskaźnik paliwa, airbag, abs.
It\'s like a death in the family.

W klubie od 22.03.2005.
m
mmmarcin
Zainteresowany
Zainteresowany

Post autor: mmmarcin »

w forum archiwalnym (tutaj http://www.vwpolo-klub.pl/forumarch/ ) temat ten był poruszany wielokrotnie
Awatar użytkownika
kolo
Wtajemniczony
Wtajemniczony

Post autor: kolo »

wiem kolego że był wielokrotnie poruszany, niestety nie mogłem znaleźć gdyż zbyt wiele wyników mi znajdywało po wpisywaniu różnych fraz a propos tej wymiany, nie miej jednak kolega Olo dał mi odpowiedź której szukałem i już więcej spamować nie będę.:)
Kedy ?

viewtopic.php?f=89&t=21116 - GreenLine Edition
A
Archeo
Mały interesant
Mały interesant

Post autor: Archeo »

Na starym forum temat byl poruszany wielokrotnie ale chodzilo o liczniki w golfa4 a nie z nowszej 6n-ki gdzie byly one podobne do golfa stylistyką. Pytanie czy tak samo ja od golfa tak tez z tymi trzeba sie az tak duzo bawic.. czyli to co napsial Olo
Obrazek
Awatar użytkownika
Olo
Wielebny

Post autor: Olo »

Ogólnie mówiąc: 6N od 95 do 09-97 ma elektronikę na bazie Golfa 3. 6N 09-97 do 99 to elektronika Golf IV, bora, passat b5 - pierwsze wypusty bez magistrali CAN. Oczywiście nie znaczy to, że wszystkie części pasują zamiennie w tych modelach ;) Chodzi tylko o różnicę w technologiach. Zegary z MKIV lub 6N po 97 roku, da się wsadzić do starszego polo, potrzebna jest rzeźba, zrobienie przejściówki i zabawa z pływakiem. Opis jest podobny (jak nie taki sam) jak w przypadku wsadzenia licznika z golfa IV do golfa III.
It\'s like a death in the family.

W klubie od 22.03.2005.
Awatar użytkownika
turzol
Mały Spamer
Mały Spamer

Post autor: turzol »

[quote="Olo"]Ogólnie mówiąc: 6N od 95 do 09-97 ma elektronikę na bazie Golfa 3. 6N 09-97 do 99 to elektronika Golf IV, bora, passat b5 - pierwsze wypusty bez magistrali CAN. Oczywiście nie znaczy to, że wszystkie części pasują zamiennie w tych modelach ;) Chodzi tylko o różnicę w technologiach. Zegary z MKIV lub 6N po 97 roku, da się wsadzić do starszego polo, potrzebna jest rzeźba, zrobienie przejściówki i zabawa z pływakiem. Opis jest podobny (jak nie taki sam) jak w przypadku wsadzenia licznika z golfa IV do golfa III.[/quote]

To samo tyczy się budzików z 6N2/Lupo, to tak dla uzupełnienia. :)
t
tun134
Newbie
Newbie

Post autor: tun134 »

koledzy mam polo 6N chce zmienić podświetlanie liczników na niebiesko tam jest taka folia zielona czy jak ja wyciagne i zamkne i tam gdzie są żarówki włoże niebieskie czy to będzie mocno świeciło na niebiesko
ODPOWIEDZ

Wróć do „elektryka + centralny zamek”