[quote="Szakal"]Wymieniłem kanape na wersjie z zagłówkami i jedynie ja obiłem u tapicera[/quote]
napisz PW ile kosztowal cie tapicer. jesli nie znajde czarnego wnetrza CC z kompletem boczkow z 3D to tez planuje oddac graty do tapicera i bede mial poglad jakie to koszta
[quote="PiterVR6"]fotele to są z jakiegos konkretnego modelu ?[/quote]
Fotele to rodzynek wyrwane od pewnego pana za nie małą kase,sa to kubelki recaro z logiem D&W,bardzo miło sie w tym siedzi,szyny przerobiłem tak zeby jeszcze nizej fotele siedziały pasażer jak i kierowca wpada w fotel,jak jade to widać tylko moją głowe
jest git tak kombinujesz czy pomarańczowe czy białe kierunki... a jakby tak białe rozkleić i prysnąć w środku pomarańczowym? na tę strone gdzie żarówki ? albo pomarańczowe zmatowić ja bede prubował zmatowić pomarańczowe zobacze jaki będzie tego efekt;) mam zdjęcia z oszronionym autem i kierunki mi się podobają jak jest oszroniony, może tak samo będzie z matowymi, a autko i zmiany po niemiecku czyli 1!
[quote="Szakal"]Szkoda że na takim setupie nie da sie w zime jeżdzić [/quote]
A to nie jest zestaw zimowy :?: Przecież to czarna stal
PS taaaaa, szkoda że zimówek w 195/45/14 nie robią :-D
Są tacy na forum co mają jeszcze niżej odemnie posadzone Polo 6n pozdr,a jezdzić sie da na takiej glebie,sa trudnośći owszem ale kto powiedział ze to ma być praktyczne masz głowe to kombinuj Tak samo jak policja mnie zatrzyma kombinowac trzeba