Autko mam od września i już pykło 7tyś km.
Silnik 1,9Diesel AEF 64km, spala nie więcej niż 6,5l (~5,5)
Stan licznika 178tyś chodź sam w to juz nie wierze.
Zielona butelka, wersja 5D
Jest to grudzień 1997r, po lifcie z nowymi zegarami.
Na obecną chwile stoi na zimówkach 175/70/13 + kołpaki.
Wyposażenie jest zadowalające; posiada el. szyby, el. reg. lampy, 2x airbag, c.zamek, alarm, boczki z głośnikami, 4głośniki, radio Pioneer, zagłówki, dzielona tylna kanapa, kierownica w skórze, termometr in/out, instalacja pod radio CB
Plany na przyszłość:
-Planuje na dniach zamontować alarm w wersji komfort; domykanie szyb, ukryty antynapad, klucz w scyzoryku, podpięcie pod c. zamek. Szału nie będzie, ale zawsze to coś :cool2: ZROBIONE
-W sezonie letnim mam alu z Opla, na które planuje nałożyć opony Firestone 185/55/14 KUPIONE/ZAŁOŻONE
-Szerokie zderzaki TYŁ JUŻ JEST
-Swap kierunków/migaczy na białe KUPIONE
-Pościąganie naklejek z tylnej klapy ZROBIONE
-Czarny mat w wiadomych miejscach ZROBIONY
-Emblemat POLO out ZROBIONE
-Zakup tylnych dymionych lamp Hella KUPIONE
-Kit 40/40 SPRINGI KUPIONE
-Klocki i bębny w czarnym macie ZROBIONE
-Alu 14'/15' OZ Racing F1
-Kierownica w skórze ZAKUPIONA
-Polerka, sealant, wosk (ma być lustro :cool2:)
-Dressing opon i dywaników
-Porządki pod maską
-Pranie tapicerki
-Smoked front (kierunki najprawdopodobniej rozklejane i smoła na odbłysku)
-Tablice rej. na kleju silikonowym, ramki out ZROBIONE
-Wlepa klubowa JUŻ JEST
Cenie sobie auta uchowane w oryginale, co najwyżej po drobnym liftingu. Auto od kupna bardzo mało sie zmieniło zważywszy na brak funduszy. Planów ambitnych to nie mam, ponieważ marzę o TDI
------
Wrzesień 2009 - seria

------
Styczeń 2010 - dymione hella tył, dymione migacze fer, płaskie wycieraczki, kołpaki zimowe za flaszkę, na lato felunek z Opla + Firestone 185/55/14 SZ80

------
Luty 2010 - szeroki zderzak na tył, kierownica skóra, znaczki vw w macie, napis POLO aut. polerka kierunkowskazów (i tak idą na sprzedaż/ będą białe przydymione)

------
Marzac 2010 - montaż springów 40/40, tylnych amortyzatorów wraz z osprzętem, klocki-bębny w kolorze, polerka lakieru, (to wszystko w tym miesiącu)