[quote=""Kubrick""]Na szrocie na al. 29 Listopada przed ostatnim wiaduktem po prawej masz szeroki po 180 zl-jak gosc nie ma, to sciagnie na drugi dzien ;][/quote]
Dzięki za namiary - popytam czy by w LD5D nie miał od razu, za 160 zeta ktoś miał srebrny na forum.
[quote=""suff""]no i znajomy pomaluje za dwie stoofki plus wat [/quote]
Myśle że jak nie zobaczy mnie ani polowagena przez najbliższe miesiące to będzie szczęśliwy i tego mu życzę
A narazie na te dwie stówy z vatem to już mam kilka innych pomysłów dotyczących zagospodarowania
-- Pią Gru 04, 2009 10:49 pm --
Jak niektórzy zauważyli wskaźnik dotarcia drgnął :-D
Auto odebrane od lakiernika - jak pisałem HDI na łapę chciało mi dać 220 zł, a po interwencji łyknęli i zakceptowali do wypłaty na podstawie faktury kosztorys na 600 zł :oki:
Obiecywałem mały modzik prosto od blacharza i oto on:

A tu dla potwierdzenia że to nie badziewna naklejka za 20 zł, jedna odpięta ;-) :
Reszta soon bo chcę dziś powalczyć w garażu wieczorkiem ;-)
-- Sob Gru 05, 2009 3:42 am --
Szybki update - po dłuższej walce z folią transportową - nie chciały się do niej kleić literki nakleiłem na tylne boczne szyby klubowe grawerki

Zdjęcia telefonem więc jakość taka sobie :blush2: Teraz już dumnie na ulicach polowagen prezentuje barwy klubowe :-D

Zrobiłem tzn skleiłem i pomalowałem jeszcze zaślepkę tylnej wycieraczki, narazie schnie montaż pewnie jutro.