[9n] Jak zdemontować instalację antenową?

Moderatorzy: Global Moderator, Moderator

l
luizzz
Newbie
Newbie

[9n] Jak zdemontować instalację antenową?

Post autor: luizzz »

Witam,
Mam problem, otóż kupilem nowe radio nowe i poza miastem w ogole nie odbiera stacji. Najprawdopodobniej jest to wina instalacji radiowej. W jaki sposób założyć nową, jak zabrać sie za demontaż tak zeby niczego nie popsuć:)
dzieki i pozdrawiam
Awatar użytkownika
Cooyon
Swój
Swój

Post autor: Cooyon »

A stare grało dobrze?
Interfejs VAG - na stanie i co się stanie? Nic kuna... VAG cudów nie czyni. On tylko zwiększa poczucie niepewności.
Szukam literatury fachowej...

"To nie są programy wpisane w stylu \'\' if \'silnik\' jest zmulony then więcej \'wachy\' "." (by Dee Jay Gucio)
Awatar użytkownika
rado_olsztyn
Początkujący
Początkujący

Post autor: rado_olsztyn »

mam podobny problem z tym ze radio mam fabryczne. Ale podpinajac komputer mialem blad ze przerwany przewod antenowy. Jak zarbac sie za wymiane jaki przewod antenowy kupic?
VW Polo 1.9 TDI Highline 74 KW / 101 kM; 2002 r. 3-drzwi.
k
krzysztof65
Mały interesant
Mały interesant

Post autor: krzysztof65 »

Jeśli założyłeś radio nie fabryczne to zamontuj separator antenowy i będzie grało.
r
raval
Raczkujący
Raczkujący

Post autor: raval »

[quote=""luizzz""]Witam,
Mam problem, otóż kupilem nowe radio nowe i poza miastem w ogole nie odbiera stacji. Najprawdopodobniej jest to wina instalacji radiowej. W jaki sposób założyć nową, jak zabrać sie za demontaż tak zeby niczego nie popsuć:)
dzieki i pozdrawiam[/quote]

ja mam dokladnie to samo, tyle, ze wczesniej mialem panasonica, a teraz kupilem fabryczne rcd200. zastanawiam sie nad wzmacniaczem antenowym takim z allegro, takie jak ten:
http://www.allegro.pl/item827180712_wzm ... _20db.html

zastanawiam sie czy to bedzie dzialalao?
ODPOWIEDZ

Wróć do „elektryka + centralny zamek”