Witam- czy do wszystkich modeli 6n podchodziła taka sama śruba holownicza? nie miały gwintu lewego i prawego?
Bo znalazłem coś takiego: http://allegro.pl/item807227684_hak_uch ... o_bcm.html i zastanawiam się nad zakupem bo nie mam oryginalnej.
Obawiam się, że za te 25 zł + koszt paczki otrzymasz jakąś tandetę nie pasującą do niczego ( przerabiałem temat z samochodem siostry, zaczep nie dał sie wkręcić.
Zamów zaczep w najbliższym sklepie motoryzacyjnym - nie powinno być problemu z zakupem , ostatnio kupowałem do Forda płacąc w granicach 40 zł.
Zaczep spawany i to, jak widać, dość niedbale, nie daje gwarancji bezpieczeństwa. Oryginał jest kuty, zamienniki powszechnie dostępne w handlu - też.
na giledzie sam kupowalem chyba juz ze 3 szt. Jedna do focusa, jedna do astry i jedna do golfa. Polo akurta mialo wazne by mialo odpowiedni gwint znaczy sie skok oraz bywaja zarowno lewe jak i prawe gwinty. koszty od 10 do 15 zl. Praktycznie nowe bo nigdy nie wkrecane z instrukcja w formie plastikowej przywieszki.
[quote="Paffcio"]wesol
na gieldzie ori z ta instrukcja trzeba dac 35zł sam kiedys kupowąłem [/quote]
No co ty unas na Płoniej to jak mi gosc wyjechal z 20 pln to go wylachalem. zaraz 10 metro w dalej byl ziom co mial za 10 zl. Maja takie bzdety jak znaczki, klamki, korki, haki oraz wlaczniki od szyb elektrycznych itp.