[quote=""inkofon""]Dokładnie. Niech ktoś z was spróbuje zrobić coś takiego dla klubu pro publico bono. Nie dość ,że każdy ma pretensje to jeszcze rzadko dziękuje słychać.
Od wszystkich Dzięki Jujor![/quote]
dzieki

milo wiedziec ze sa osoby ktore to doceniaja. to nie chodzi o to zbey kazdy teraz dziekowal mi na kazdym kroku, bo sam czekalem na smyczke tak samo jak Wy. zawsze staramy sie robic to co jest najlepsze dla klubu i wkladamy w to duzo serca i wlasnego czasu. ostatni zlot byl mysle swietnym przykladem tak jak i wczesniejsze przy ktorych nie bralem udzialu w przygotowaniu- dobrze sie bawilem. ale zanim byla dobra zabawa to trzeba zalatwic milion spraw, rzeczy, zebrac kase, wydawac wlasna na konferencje telefoniczne i negocjowanie cen. i znowu nie oczekuje za to podziekowan, ani pozostali organizatorzy rowniez- dla nas najwazniejsze ze byla swietna atmosfera. wspominam o tym mowiac o gadzetach zeby udowodnic ze nikogo nie mam zamiaru naciagac ani oszukac, jednoczesnie rozumiem wasze zniecierpliwienie. mam nadzieje ze z gadzetow bedziecie zadowoleni.