[zachodniopomorskie] Blacharstwo i Lakiernictwo Lesław

Moderatorzy: Global Moderator, Moderator

Awatar użytkownika
blade13
Początkujący
Początkujący

[zachodniopomorskie] Blacharstwo i Lakiernictwo Lesław

Post autor: blade13 »

Blacharstwo i Lakiernictwo Lesław
Fabryczna 3
72-010 Police
(091) 317-09-60

-po kupnie Poli znalazłem sie w tym zakładzie (była wgnieciona ćwiartka i auto było porysowane w niektórych miejscach)... Zachęciła mnie cena, ale jak sie niestety okazało cena była równa jakości. Na robionych elementach lakier jest/był jaśniejszy o pare tonów (owszem rozumiem, ze czasami się tak zdarza, ale nie aż tak...). To tego podczas robienia ćwiartki niezostała zdjęta listwa, mimo ze podobno była zdjęta -jak mi powiedzieli. Po zdjęciu listew z auta sie nei moło zdziwiłem, jak zobaczyłem ze listwa neibyła zdjęta do malowania tylko obklejona...
http://www.zumi.pl/126067,Blacharstwo_i ... firma.html
Member since 2006...
Obrazek
a
amigios
Newbie
Newbie

Post autor: amigios »

:wave: Witam ja naprawiałem w firmie P.H.U Lesław samochód po dachowaniu.Auto było całe lakierowane i wymieniony był dach z drzwiami.Jestem bardzo zadowolony z jakości usług tej firmy.
Poleciłem już kilku znajomym i też są tego samego zdania.Firma nie należy do najtańszych ale nie ma porównania co do szarej strefy tzw."GARAŻOWCÓW" Auto użytkuje już pół roku a lakier jak nowy świeci się, nie ma żadnych rys, czy odprysków, jak to wcześniej miało miejsce robiąc po tańszych garazach(zaoszczędziłem 100 zł a za pół roku powtórne lakierowanie)POLECAM WSZYSTKIM NAPRAWĘ AUTA WŁAŚNIE W TEJ FIRMIE "LESŁAW" :good: :good: :good:
Awatar użytkownika
Skfarek
Spamer
Spamer

Post autor: Skfarek »

[quote=""amigios""]:wave: Witam ja naprawiałem w firmie P.H.U Lesław samochód po dachowaniu.Auto było całe lakierowane i wymieniony był dach z drzwiami.Jestem bardzo zadowolony z jakości usług tej firmy.
Poleciłem już kilku znajomym i też są tego samego zdania.Firma nie należy do najtańszych ale nie ma porównania co do szarej strefy tzw."GARAŻOWCÓW" Auto użytkuje już pół roku a lakier jak nowy świeci się, nie ma żadnych rys, czy odprysków, jak to wcześniej miało miejsce robiąc po tańszych garazach(zaoszczędziłem 100 zł a za pół roku powtórne lakierowanie)POLECAM WSZYSTKIM NAPRAWĘ AUTA WŁAŚNIE W TEJ FIRMIE "LESŁAW" :good: :good: :good:[/quote]

Ciekawe ciekawe - kolega amigios pojawił się z jednym jedynym postem, posiadane polo wpisał pod tytułem sport (co to?), czyżby podstawka z firmy Lesław ;-) ?
6n leichtwagen: hamownia s.41 http://www.vwpolo-klub.pl/forum/viewtopic.php?t=142
1.6 AEA shamowane]
Rozpórki, mocowania foteli: http://gorny-sport.pl
Serwis mechaniczny: [url=http://www.au
Awatar użytkownika
madmax
Trochę już znaczę
Trochę już znaczę

Post autor: madmax »

[quote=""Skfarek""][quote=""amigios""]:wave: Witam ja naprawiałem w firmie P.H.U Lesław samochód po dachowaniu.Auto było całe lakierowane i wymieniony był dach z drzwiami.Jestem bardzo zadowolony z jakości usług tej firmy.
Poleciłem już kilku znajomym i też są tego samego zdania.Firma nie należy do najtańszych ale nie ma porównania co do szarej strefy tzw."GARAŻOWCÓW" Auto użytkuje już pół roku a lakier jak nowy świeci się, nie ma żadnych rys, czy odprysków, jak to wcześniej miało miejsce robiąc po tańszych garazach(zaoszczędziłem 100 zł a za pół roku powtórne lakierowanie)POLECAM WSZYSTKIM NAPRAWĘ AUTA WŁAŚNIE W TEJ FIRMIE "LESŁAW" :good: :good: :good:[/quote]

Ciekawe ciekawe - kolega amigios pojawił się z jednym jedynym postem, posiadane polo wpisał pod tytułem sport (co to?), czyżby podstawka z firmy Lesław ;-) ?[/quote]

hehe pewnie tak :) nasza strona jest tak wypozycjonowana w google, że jesteśmy na pierwszym miejscu po wpisaniu "Blacharstwo i Lakiernictwo Lesław" :D
sorki za OT
moja czerwona taczka
Ślesin 2007 ║ Więcbork 2008 ║ Ślesin 2009 ║ Pławniowice 2009 ║ Ślesin 2011 ║ Dzierżązna 2011 ║ Ślesin 2012 ║ Dzierżązna 2013
Obrazek
a
amigios
Newbie
Newbie

Post autor: amigios »

Nie Wiem po co prowadzicie taki serwis na którym praktycznie nie można przedstawic swojej opinii o danej firmie.
Tylko od razu człowiek traktowany jest jak smarkacz.Co mnie interesuje ilośc postów,mam swoje zdanie i już!!!!
Zawiodłem się myślałem że ten serwis jest bardziej poważny od wszystkich innych.
POZDRAWIAM AMIGIOS
t
tolek102
Mały interesant
Mały interesant

Post autor: tolek102 »

serwis jest poważny, tylko pomyśl że jesteś zarejestrowany od pół roku a masz posty tylko zachwalające tą firmę, masz nieuzupełniony profil, model polo to sport? więc pierwsza myśl jaka się nasuwa to taka że jesteś jakimś przedstawicielem tej firmy i zarejestrowałeś się tylko żeby zanegować opinie o tym że ktoś się na tej firmie potknął
Jako smarkacza nikt Cie nie traktuje, bo jakoś nie widzę żeby gdzieś ktoś Cię tak nazwał

sorry za ot ale musiałem to napisać...
Ortografia to moja bardzo słaba strona, więc wybaczcie mi wszystkie błędy :D
Obrazek
ODPOWIEDZ

Wróć do „Odradzam”