ja używam Osramy Bilux Allseason, takie żółte delikatnie, ogólnie polecam ci zwykłe biluxy osrama lub też zwykłe żaróweczki bosha, są bardzo trwałe i świecą dobrze, unikaj tylko tych z niebieską bańką bo to kicz.
Jest tylko jeden warunek: kupuj firmowe H7 55W. Raz, że nie będą świecić w kosmos, co mnie osobiście u innych irytuje, dwa, że nawet zwykłe dają niezłą widoczność przy dobrze ustawionych lampach. W miarę tanie są tungsramy, helle, osramy zdaje się też. Tungsram jest też np. w wersji megalight +50% ale trzeba się liczyć z tym, że może szybciej się spalić. Użyj szukajki bo temat już był chyba wałkowany - ile osób tyle opinii.
[quote=""rat4""] unikaj tylko tych z niebieską bańką bo to kicz.[/quote] nie wiem dlaczego tak twierdzisz ale ja mam od samego poczatku takie i sa oki ja mam firmy Jacky z wrocławia
Ja polecam Philips PREMIUM +30% lub Boscha Daytime. Są przedewszytkim wytrzymałe, a najważniejsze że na mokrej nawierzchni coś widać, w przeciwieństwie do żarówek z niebieskimi bańkami.