zderzak

Moderatorzy: Global Moderator, Moderator

z
zielak
Raczkujący
Raczkujący

zderzak

Post autor: zielak »

Witam, muszę wymienić nadkole z przodu po stronie kierowcy. Mam zderzak złożony z 2 części( nie wiem jak to się fachowo nazywa) i widzę, że ta dolna część jest przesunięta do wnętrza samochodu( tak jakbym np uderzył w krawężnik i powstało przesunięcie tego dolnego elementu). Mam pytanie, jak ten węższy zderzak jest połączony z tą szerszą częścią zderzaka? na jakieś zatrzaski czy śruby? Muszę go przesunąć bo nie mam jak zamontować nadkola;/
Polo 6N, 1.0 ALL, 1998r, 190 tys km.
Awatar użytkownika
Cooyon
Swój
Swój

Post autor: Cooyon »

Ściągnij "Sam Naprawiam" - viewtopic.php?f=25&t=121
Strona 199.
Ładnie - z rysunkami i opisem.
Interfejs VAG - na stanie i co się stanie? Nic kuna... VAG cudów nie czyni. On tylko zwiększa poczucie niepewności.
Szukam literatury fachowej...

"To nie są programy wpisane w stylu \'\' if \'silnik\' jest zmulony then więcej \'wachy\' "." (by Dee Jay Gucio)
Awatar użytkownika
madmax
Trochę już znaczę
Trochę już znaczę

Post autor: madmax »

[quote="zielak"]jak ten węższy zderzak jest połączony z tą szerszą częścią zderzaka? na jakieś zatrzaski czy śruby? [/quote]
Ten dolny jest przykręcony na wkręty do górnego i dodatkowo jest przykręcony do nadkola na torxy.
moja czerwona taczka
Ślesin 2007 ║ Więcbork 2008 ║ Ślesin 2009 ║ Pławniowice 2009 ║ Ślesin 2011 ║ Dzierżązna 2011 ║ Ślesin 2012 ║ Dzierżązna 2013
Obrazek
ODPOWIEDZ

Wróć do „nadwozie + wnętrze”