[quote="adr0444"]ja mam do kupienia całe polo 86c z NZ na wielopunkcie za 500 a silnik brzytwa jakich mało.. kwestia czasu i wszystko idzie dorwac [/quote]
za 500 - 700 zł można kupić 1,3 na wtrysku. Z niemiec bez prawa rejestracji albo do tłumaczenia dokumanty...
Powiem szczerze swap jakiś dopiero na ferie zimowe by wszedł w grę bądź w wakacje bo tak na co dzień jest mi autko potrzebne na dojazd do szkoły a myślałem na 1.4 przerobić ale naraź ie się wstrzymuje z powodu że nie ma kiedy :/ udało mi się okazyjnie dorwać gaźnik jak będzie to samo z tamtym to kupuje monowtrysk
Witam przyszedł nowy gaźnik kopa ma na nim nieziemskiego nie muli nie nic i przepustnica się otwiera jak ma ale mam pytanie niby na forum jest regulacja gaźnika ale kurde :/ nie działają linki ma ktoś na kompie to i wrzucił by linka pierburg 1b gaźnik
nowy w sensie regenerowałeś czy kupiłeś drugiego?
ja dziś wyrwałem solexa 31 pict5 z kolektorem z jakiś ponoć zapasów magazynowych, wygląda jak nowy tylko nie mam zaworu elektromagnesowego i poszukuję takowego pilnie może ma ktoś jakiegoś :niewiem:
używka niestety ale widać już co w moim nie tak a co tu gra zobaczymy jak spalanie jak coś dysze z mojego starego tam wkręcę i chce te 7.5 osiągnąć tylko nie umiem z najść regulacji po pl