Witam wszystkich!
Od pół roku używam Larka 43.0 jestem zadowolony. Jednak chciałem wgrać kilka gierek dla dzieci i tu mam problem. Znalazłem paczkę gier i skopiowałem na kartę. niektóre z nich chodzą dobrze a niektóre się nie uruchomią. Niektóre nie mieszczą się w ekranie i nie da się grać. jest jakiś sposób żeby z ty sobie poradzić? Zaznaczam że jestem w tym temacie trochę zielony.
Hej wiesz co s sprawdz w jakiej rozdziałce chodza te gry cou ciebie działaj a ba jakiej rozdzielczosci to co sa za duze , moze to jest tak jak z grami na komórke ze nie wszystkie działaj a albo sa bardzo małe
tak jak kolega wyżek, gra jest przystosowana do danej rozdzielczości ekranu jeśli jest większa/mniejsza moze nie chodzić. Dodatkowo Java na 90% nie będzie działać bez emulatora, szukaj gier na winMobile/CE
Dzieki smrm. Na tym forum co mi wysłałeś była dłuższa przerwa techniczna ale teraz już działa. Znalazłem rozwiązanie. Okazało sie że jest taki programik do obracania pulpitu, tylko ja o nim nie wiedziałem i nie umiałem go znaleźć.