polo1990

Moderatorzy: Global Moderator, Moderator

Awatar użytkownika
polo1990
Newbie
Newbie

polo1990

Post autor: polo1990 »

Witam :)

Chciałbym zaprezentować moje Autko :)

Mianowicie , jeżdżę Polówką 6n rocznik 96 Silnik 1.4 60KM

W autku siedzi :
-Gwint FK
- Lampy Angel + Soczewki Depo przód narazie normalna żarówka
-Lampy Tył z 6n2
-Felga RH 15' 195/45
- Oponki Uniroyal Rainsport 2

Audio:
Jednostka Centralna Panasonic CQC1311N
Przód głośniki seryjne.
Tył 2x Blaupunkt GTX203 chyba xD
2Skrzynie na Alphardach SW1203 Z
Wzmka 400W

W Planach:
-El.szyby
-zmiana centralki Audio
- Być może w dalekich planach swap na 1.9TDI 110KM +chip +większe turbo ale to jak czas i fundusze pozwolą w przyszłości :)
-przez zimę poler rantu w feli
i parę bajerów :)

Obrazek

Obrazek

Obrazek

Narazie Tyle ;)

Pozdrawiam

polo1990
Awatar użytkownika
MarszaL
Raczkujący
Raczkujący

Post autor: MarszaL »

całkiem zacne polo na pierwszy rzut oka ;] kupiłeś polo zmodyfikowane czy robiłeś to sam ? a i pokaż tył ... chce zobaczyc jak sie prezentuja lampy z 6n2 w tym kolorze czyli w moim ;p
Awatar użytkownika
Borek
Fanatyk
Fanatyk

Post autor: Borek »

Bardzo pozytywna Polóweczka :good: . Ciekawie masz zrobiony zderzak, opowiesz z czego to jest ulepione? Rejka ala Alfa też wygląda ciekawie i oryginalnie. Klasyczne koło, glebka, ładne lampy...i jest super, teraz tylko dopracowywac szczegóły.
Awatar użytkownika
Skfarek
Spamer
Spamer

Post autor: Skfarek »

Fajnie fajnie się rpezentuje :) Ja bym pokusił się jeszcze o maźnięcie tych RH w złoto tak jak masz w zimówkach ;-)
6n leichtwagen: hamownia s.41 http://www.vwpolo-klub.pl/forum/viewtopic.php?t=142
1.6 AEA shamowane]
Rozpórki, mocowania foteli: http://gorny-sport.pl
Serwis mechaniczny: [url=http://www.au
Awatar użytkownika
Kuba
Uzależniony
Uzależniony
Kontakt:

Post autor: Kuba »

Tylko jedno zdjecie pozwala ocenic twoje auto,bo reszta to tło jakiegos kościoła i jakiegoś przeszklonego korytaza,a na powiekszeniu,gubi sie ostrośc... Powinienes ja jeszcze troche na glebe opuscic,i jasna bra mi sie podoba .
Obrazek
Awatar użytkownika
polo1990
Newbie
Newbie

No więc po zimie planowana większa gleba :) RH też będą przez sezon zimowy modowane , zobaczymy co się z tego wykluje :)

Co do Auta to kupione w większości w takim stanie , moje kopanie przy nim to narazie drobne rzeczy , aczkolwiek podobało mi się tak zrobione i moje poprawki do tego dochodzące dają efekt jaki jest na ostatniej focie :) planowana jeszcze dokładka na przód z Golfa 3generacji drugi komplet 3pktowych schrotów dla pasażerki :D

w planach jeszcze wnętrze w skórze , ale to narazie czeka na grubszy stan portfela :)

do tego siedzą jeszcze w aucie dystanse obowiązkowo :) z przodu chyba okolo 1cm na str z tyłu1.5 albo nawet 2 :) muszę przemierzyć. Ogólnie pomysłów nie brakuje , ale klasa maturalna dość bardzo ogranicza możliwość dorobienia na to wszystko :D Także z czasem będą zmiany :)

Zderzak niestety włókno ;// co sprawia trochę kłopotu ale mam nadzieje że po renowacji która się w zeszłym tygodniu odbyła wytrzyma trochę :) Rejstracja moim pomysłem , bo trzeba było sobie skomplikować i mieć po swojemu :D Ale mnie się podoba i jest charakterystycznie :)

Foto Tyłu Obrazek

pozdro

polo1990
Awatar użytkownika
Skfarek
Spamer
Spamer

Post autor: Skfarek »

Plany widzę sesnowne i ze smakiem dlatego życze powodzenia. Co do kasy spokojnie powoli i się zbierze ;-)
6n leichtwagen: hamownia s.41 http://www.vwpolo-klub.pl/forum/viewtopic.php?t=142
1.6 AEA shamowane]
Rozpórki, mocowania foteli: http://gorny-sport.pl
Serwis mechaniczny: [url=http://www.au
Awatar użytkownika
polo1990
Newbie
Newbie

Dzięki dzięki :) Będę się chwalił kolejnymi robótkami przy aucie o ile czas pozwoli :)
Awatar użytkownika
inkofon
Początkujący
Początkujący

Post autor: inkofon »

bardzo ładnie wygląda to autko- wczoraj widziałem na żywo- mam nadzieje ,że pojawisz się za tydzień bo chce obejrzeć z bliska siłowniki od maski:)
Pławniowice 2009/Istebna 2009/2010
Awatar użytkownika
polo1990
Newbie
Newbie

[quote=""inkofon""]bardzo ładnie wygląda to autko- wczoraj widziałem na żywo- mam nadzieje ,że pojawisz się za tydzień bo chce obejrzeć z bliska siłowniki od maski:)[/quote]

???:> Ja się narazie siłowników nie dorobił :D to chyba nie o mnie chodzi :D
Awatar użytkownika
inkofon
Początkujący
Początkujący

Post autor: inkofon »

hmmm w takim razie za dużo nas było ;) miałem wrażenie ,że jak maskę podnosiłeś to widziałem siłowniki. mój błąd;) tak czy siak ładnie wygląda:)
Pławniowice 2009/Istebna 2009/2010
Awatar użytkownika
ZegaR_6n
Raczkujący
Raczkujący

Post autor: ZegaR_6n »

Zderzak z czego jest z tego jest ale na zdjeciach wyglada interesujaco :) + za mody a wlasciwie za zakup :piwo:
Awatar użytkownika
polo1990
Newbie
Newbie

Modować jeszcze będziemy ;D ha :P a i w swoim czasie siłowniki się pojawią :D:P także nic straconego :) Cieszę się że Kolegom się podoba :)
Awatar użytkownika
aniula24
Zainteresowany
Zainteresowany

Post autor: aniula24 »

Elegancki Gliwiczanin Nam sie pojawil :) dobry egzempalrzyk Ci sie trafil :)
Awatar użytkownika
polo1990
Newbie
Newbie

[quote=""aniula24""]Elegancki Gliwiczanin Nam sie pojawil :) dobry egzempalrzyk Ci sie trafil :)[/quote]

Ha, Droga koleżanko , zależy z jakiej perspektywy się patrzy , ponieważ było kilka rzeczy zaniedbanych, ale tak to już bywa po poprzednich właścicielach :) trzeba dopieścić i wogóle będzie Elegancko :P :)
ODPOWIEDZ

Wróć do „Auta sprzedane/ kasacja”