Sprawdzałem i brakuje 1 przewodu chyba odpowietrzenia do puszki filtra powietrza (nasadzona na kolektorze dolotowym zakrywa tez wtrysk) a drugi jets przetarty dlatego pewnie podśmierduje paliwem.
[quote="Goozik"]Skfarek
podeslij namiar na te lustreka [/quote]
Montowałem w weekend jedno z nich - przy bliższym kontakcie okazują się szajsownie wykonane, skrecane na normalne wkręty, w jednym momencie delikatnie bardziej dokrecilem i pekl mi plastik :banghead: W oryginałach w miejscach przykręcania w plastiku zatopiony jest metalowy gwint. Z powyższych względów tych egzemplarzy lusterek Made in Taiwan dla Dectane Germany nie polecam
 .
 . Wskaźnik dotarcia nawet nie drgnął bo bez lusterek nie chciałem jeździć ;-)
Na weekend umawiam się wstępnie ze znajomym balcharzem na naprawę rdzawego wywietrznika z podłogi oraz przespawanie prowadnic - może wreszcie kubeł zamontuje.

Już raz była polerowana ale wróciła do tego samego stanu, lakier na niej jest strasznie skopany  :banghead: Podejmę jeszcze jedno podejście z pastą Tempo a jak nie pomoże to myślę nad opcją albo czarny mat malowanie albo obklejenie folią tez czarny mat. Dach wygląda podobnie więc tez czeka go podobna operacja - wogóle chodzi mi po głowie opcja całego czarnego matowego polo  :crazy: Muszę zobaczyć jakie byłyby kostzy obklejenia folią bo wtedy zawsze jest opcja powrotu do stanu przed zmianą.
 Już raz była polerowana ale wróciła do tego samego stanu, lakier na niej jest strasznie skopany  :banghead: Podejmę jeszcze jedno podejście z pastą Tempo a jak nie pomoże to myślę nad opcją albo czarny mat malowanie albo obklejenie folią tez czarny mat. Dach wygląda podobnie więc tez czeka go podobna operacja - wogóle chodzi mi po głowie opcja całego czarnego matowego polo  :crazy: Muszę zobaczyć jakie byłyby kostzy obklejenia folią bo wtedy zawsze jest opcja powrotu do stanu przed zmianą.