- - JAK ZOSTAC KLUBOWICZEM? NOWE ZASADY - -

Klubowicze, zasady Klubu. Jak zostać jednym z Nas?

Moderatorzy: Global Moderator, Moderator

Awatar użytkownika
CinkoPolo
Początkujący
Początkujący

Post autor: CinkoPolo »

Mam pytanie, może w końcu ktoś mi odpowie????? Za pare dni minie 2 miesiące od kiedy sie zarejestrowalem, kase wpłaciłem, meila z danymi do wysylki wysyłałem juz 4 razy a dalej jestem na liscie osob, które tego meila nie wysłały, wlepki oczywiscie tez nie dostałem, byłbym wdzieczny za odpowiedż, pozdrawiam

-- 24 Wrz 2009 22:24 --

No i nadal mam status kandydat, a przeciez juz jakiś czas temu 0 zmieniło się na 1, więc kandydatem już nie powinienem być, tymbardziej, że kandydatem jest sie przez 30 dni, a za tydzień bedzie juz 60 a status jaki był taki dalej jest
Ut vincas,disce pati,ut vivas,disce mori...
Obrazek
Moja Polusia na PJ
Awatar użytkownika
kaska
Mały interesant
Mały interesant

Post autor: kaska »

CinkoPolo
Spokojnie. Tu masz odpowiedni temat.
viewtopic.php?f=35&t=2707
IV Zlot, V Zlot, VI Zlot, VIII Zlot, IX Zlot, X Zlot, XI Zlot, XII Zlot...
No i fajnie...
Awatar użytkownika
CinkoPolo
Początkujący
Początkujący

Ok dziękuje za podpowiedź ale tam jest temat jedynie odnośnie statusu a co z meilem i wlepką????? Wysyłałem już 4 razy tak jak wcześniej pisałem, oczywiście zgodnie z wytycznymi a nadal jestem na liście osób które tego meila nie wysłały, czy mógłby mi to ktoś wyjaśnić?????
Obrazek
Moja Polusia na PJ
Awatar użytkownika
Ralph
Wtajemniczony
Wtajemniczony

Post autor: Ralph »

CinkoPolo wiesz kto sie zajmuje klubowiczami, wiec pisz PW lub na gg celem wyjaśnienia zainstniałej sytuacji.
Opel Vectra C GTS 2.0 Turbo - 217,9 KM i 378,6 Nm
Obrazek
Awatar użytkownika
CinkoPolo
Początkujący
Początkujący

Tak wiem, pisałem już ale niestety nie dostałem żadnej odpowiedzi, dlatego postanowiłem poruszyć ten temat na forum bo powiem szczerze, że troche denerwująca jest taka olewka, ale ok, sorki za zawracanie głowy spróbuje jeszcze raz, pozdrawiam
Obrazek
Moja Polusia na PJ
m
misiek89
Zainteresowany
Zainteresowany

Post autor: misiek89 »

[quote=""CinkoPolo""]nie dostałem żadnej odpowiedzi,[/quote]
ja tak samo. uważam że osoba się tym zajmująca jest niekompetentna... tak wiem, za raz większość powie że nie samym forum człowiek żyje :grin: ale skoro blade13 nie daje sobie rady to niech może ktoś przejmie od niego te "obowiązki". Nie wierzę w to że wśród nas nie ma osoby która sie by tym lepiej zajęła ;)
sprzedam oryginalna lampę tylną, lewa strona (od kierowcy) do [9N] oraz surowe groty kluczyka do VW.
Obrazek
Awatar użytkownika
kaska
Mały interesant
Mały interesant

Post autor: kaska »

[quote=""Passlandis""]sprawa zostanie przekazana na Policję celem wyłudzenia pieniędzy[/quote]
:shock: Ja zapisałam sie do klubu, kiedy wszystko sie waliło. Czekałam hm... 3, 4 miesiące na wlepke? Jakoś nie myślałam o tym, że ktoś chce ode mnie wyłudzić kase, a tym bardziej byłam w gorszej sytuacji, bo jak napisałam, forum wtedy sie sypało i wogóle nie miałam kontaktu z bladem... Boże, ja wiem że to wkurza, że nie dostajecie wlepek po 14 dniach, ale troche cierpliwości... Przecież brak wlepki nie zabrania Wam przyjeżdżać na spoty itp. To tylko dodatek...
(To jest tylko moje zdanie i jak ktoś chce mnie za to zgnoić, to niech sobie daruje...)
IV Zlot, V Zlot, VI Zlot, VIII Zlot, IX Zlot, X Zlot, XI Zlot, XII Zlot...
No i fajnie...
Awatar użytkownika
Artpolo
Uzależniony
Uzależniony

Post autor: Artpolo »

kaska popieram Cię.
To forum jest nieoficjalne, nie jest jakimś przedsięwzięciem i to, że coś tutaj się dzieje to wolna wola ludzi, którzy poświęcają swój cenny czas i chcą aby to forum istniało. Też na wlepkę czekałem. Nie widzę jednak powodu aby płakać.
Jeżeli z góry zakładasz, że czemuś nie podołasz - nie uda Ci się to nigdy..... Bruce Lee :)
Awatar użytkownika
czaja
Global Moderator
Global Moderator

Post autor: czaja »

Ale może niektórym do szczęścia potrzeba tej naklejki?? To ja powiem że na swoją wlepe czekałem 2 tygodnie i bez żadnego poganiania ją dostałem. Aczkolwiek fakt opóźnienia są dość spore to jednak chyba warto poczekać.
Bywa różnie.
[quote=""Passlandis""]Oczywiście, ten człowiek zajmujący sie wlepkami kompletnie nie reaguje i ja zgłaszam go dziś do głównego administratora. Na wlepę czekam juz 3 tygodnie [/quote]
Straszne. rat4 czekał dużo dłużej i jakoś nigdzie nie krzyczał że nie dostał wlepki. spokojnie normalnie napisał że nie dostał że czeka tyle i tyle.
Podstawowa sprawa:

[size=99px]Nie pytaj co FORUM może zrobić dla CIEBIE, tylko co TY możesz zrobić dla FORUM.[/size]
T
Toto
Fanatyk
Fanatyk

Post autor: Toto »

ja czekam na wlepe już ponad miesiąc, wiadomo, że fajnie by było już ja mieć, ale czekam cierpliwie bo czytałem już cały ten temat i wiem jak to wygląda z ich produkcją i rozsyłaniem, ale ludzie bez przesady, nikt tutaj od nikogo nie chce wyłudzić pieniędzy, na dodatek głupie 3 zł/szt., trochę cierpliwości i zrozumienia :grin:
Prawdziwego mężczyznę poznasz po tym jak dba o swoje auto.

Obrazek

[url=http://www.vwpolo-klub.pl/forum/viewtop ... =56&t=6865]Toto -
a
azot85
Raczkujący
Raczkujący

Post autor: azot85 »

A ja dziś wpłaciłem i zobaczymy ile będę czekać :).

Zgłosić na Policje za 3 zł ŻENUUUAAAAAA :p :grin: :rotfl:
Obrazek
Awatar użytkownika
blade13
Początkujący
Początkujący

Post autor: blade13 »

Tylko bez pukania sie w glowke bo poleca kartki...
Member since 2006...
Obrazek
Awatar użytkownika
blade13
Początkujący
Początkujący

Post autor: blade13 »

Dzisiaj je dostalem dopiero, odrazu polowa poszla w polske. Druga polowa poleci w srode...
Member since 2006...
Obrazek
a
azot85
Raczkujący
Raczkujący

Post autor: azot85 »

No tak 17 zł napewno nasi niebiescy Panowie nie mają co robić tylko sie zajmować takimi sprawami. Jak dla Mnie koniec tematu jak chcesz coś napisać pisz na PW. A później mówią że poznaniacy to sknerusy ogarnij się trochę.
Obrazek
Awatar użytkownika
rafcioss
Raczkujący
Raczkujący

Post autor: rafcioss »

Witam
Mam pytanie kiedy mogę się spodziewać wlepki i karty klubowej ( kasa już dawno wpłacona)?
Pozdrawiam
Rafcioss
ODPOWIEDZ

Wróć do „Informacje o klubie”