Wszystko o: Open Air - dach, silniczki

Moderatorzy: Global Moderator, Moderator

Awatar użytkownika
rybatychy
Raczkujący
Raczkujący

Post autor: rybatychy »

Uszczelkę kupisz tylko w aso a żeby ją wymienić trzeba rozebrać wszystko potrzebne do wyjęcia dachu z auta cyli podsufitke

Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk
O
Oshin11
Newbie
Newbie

Post autor: Oshin11 »

Witam

Powiedzcie czym uszczelnialiście swoje dachy. Z różnych wpisów zauważyłam że część osób używało:
1. silikon dekarski pytanie jaki ? kauczukowy czy bitymiczny ?
2. silikon szklarskie?

Niestety uszczelka to koszt 500,00 na tą chwilę mnie nie stać, a dach cieknie..
Awatar użytkownika
PTMP93
Newbie
Newbie

Post autor: PTMP93 »

Witam,
Czy ktoś mógłby mi napisać jakiego konkretnie silikonu użył żeby uszczelnić dach bo wczoraj zaczął przeciekać :( i nie wiem co robić :/ ewentualnie gdzie należy szukać tych zatkanych rynienek do odprowadzania wody o których mówi w innym wątku na temat przeciekania open-a.

Wysłane z mojego LG-D620 przy użyciu Tapatalka
Moje Polo - Blue Devil :D
r
redevil23
Newbie
Newbie

Post autor: redevil23 »

Witam ma ktoś namiar na tego mościa ??? kontakt tylko telefoniczny pomoże kto bo zepsuły sie te koła zębate i lipton otwieram i zamykam manualnie open aira jednak wolał bym automatycznie :bow: :bow: :bow:

Witam,

Posiadacze uszkodzonych, oryginalnych silniczków do dachów Open Air być może będą zainteresowani zamiennikiem pechowego koła zębatego, tego złożonego z dwóch części na gumowej niby-uszczelce? Zamiennik jest ze stopu metalicznego, jest aktualnie testowany w moim Polo i nie zauważyłem żadnych problemów z funkcjonalnością. Chętnych proszę o kontakt na PM (powolny kontakt) lub bezpośrednio rozomak(at)gmail(dot)com

Jeżeli treść wiadomości narusza w jakikolwiek sposób regulamin proszę wiadome osoby o właściwą reakcję.

Pozdrawiam,
Rozomak
Awatar użytkownika
Dawidoo
Zainteresowany
Zainteresowany

Post autor: Dawidoo »

Witam ;) takie pytanko czym najlepiej posmarować prowadnice co chodzi dach po nich żeby fajnie to chodziło ? Pozdrawiam
C
Cypis85
Newbie
Newbie

Post autor: Cypis85 »

jak by ktoś potrzebował mam trybka silniczka open air :) na giełdzie wstawiony post pozdro
ODPOWIEDZ

Wróć do „elektryka + centralny zamek”