Moderatorzy: Global Moderator, Moderator
Jak wymienisz to zakoduj jak poprzednie. Będziesz musiał zapisać oba kluczyki w BCM bo nie będzie działać centralny.Zibi CNC pisze: Moje pytanie jak i czym pozmieniać parametry żeby Pola działała .
To numer oryginalnej części. Mając taki numer jakiejkolwiek części idziesz do ASO, podajesz i dostajesz taką samą część bez tłumaczenia, że to np. do Polo z 2012 roku i ma to być ramka radia, nooo taka czarna. Wie pan. do mojego polo co tam stoi na parkingu.Zibi CNC pisze: 6R0937088D
Oco chodzi z OEM
Wcale tak nie jest, liczą się PR-Code.. Możesz mieć ten sam numer części, ten sam hardware, ale inny soft, przystosowany pod wyposażenie danego modelu. Jak ktoś się nie chce bawić we flashowanie przez VCP to powinien dobierać części, które mają soft pasujący do samochodu..koleś pisze:To numer oryginalnej części. Mając taki numer jakiejkolwiek części idziesz do ASO, podajesz i dostajesz taką samą część bez tłumaczenia, że to np. do Polo z 2012 roku..Zibi CNC pisze: 6R0937088D
Oco chodzi z OEM
Nie mam VCP, w przyszłym roku planuje kupić ;-)koleś pisze: Pewnie tak jest z elektroniką. Plastiki i inne części zamówi bez problemu. CNK ty masz VIP? Mógłbyś zrobić flashowanie?
Różnie, z Polski masz Krzycha i spacewalkera, a tak to jeszcze z uk-polos wiele rzeczy ogarnia iichel, lub RoFIREmaN z drive2.ru.Zibi CNC pisze: Podejrzewam że kolega CNK tego nie robi tylko zleca vtech.