Dobry wieczór.... kupiłem centralkę rtx se2 i chciałbym podłączyć ją do mojego POLO 9N 2002 rocznik jednak mam pytanko do kogoś kto montował coś podobnego u siebie a mianowicie czy muszę demontować:
dzwignie otwierania maski i ten plask czy znajdę ten kabelek Biało-Jasnoniebieski gdzieś pod kierownicą? Bo zdemontowałem już boczek od drzwi wcześniej i znalazłem ten kabelek ( ale jak zobaczyłem ile musiałbym sie namęczyć żeby przeciągnąć go przez przelotkę drzwi do środka to zrezygnowałem) i potem żeby ten boczek zamontować to katorga była jeszcze guzik od otwierania szyb i zamykania mi wyskoczył w powietrze i po garażu go musiałem szukać dlatego nie chcę drugi raz popełnić tego samego błędu i demontować czegoś niepotrzebnie
więc reasumując czy ten kabelek znajdę gdzieś pod kierownicą nie demontując niczego? czy muszę zdemontować dzwignie otwierania maski i ten plaskim co jest przy dzwigni tą osłonę i zdjąć tą szmacianą wyściułkę bo gdzieś tam wyczytałem że to trzeba zdejmować te wajche od otwierania maski , ten plastik i jeszcze tą szmatę i że od kieronkowskazów kable znajdują się w progu tym co jest pdzy dzwiach
z góry dzięki za podpowiedzi i fajnie gdyby ktoś dał zdjęcia co zdjąć czy coś