Od paru tygodni zapala sie najpierw kontrolka recznego hamulca i abs a po jej zgasnieciu kontrolka wspomaganie kierownicy.
Trwa to doslownie pare minut i zazwyczaj zaraz gasnie ale dopiero gasnie po wylaczenia auta. Auto przy tym strasznie piszczy. Zaczelo sie to po dziac po drugim serwisowaniu auta. Samochod rocznik 2008
Cześć Jeśli masz jeszcze gwarancję to proponuję pojechać do ASO i oni Ci zdiagnozują co jest nie tak. Gwarancję masz także myślę ze nie będziesz musiała nic płacić pozdrawiam
[quote=""bleah1986""]Cześć Jeśli masz jeszcze gwarancję to proponuję pojechać do ASO i oni Ci zdiagnozują co jest nie tak. Gwarancję masz także myślę ze nie będziesz musiała nic płacić pozdrawiam[/quote]
Dzieki
W serwisie powiedzieli ze wszystko jest ok bo nie zdiagnozowali zadnej usterki bo podczas sprawdzania nic sie akurat nie palilo
W serwisie powiedzieli ze wszystko jest ok bo nie zdiagnozowali zadnej usterki bo podczas sprawdzania nic sie akurat nie palilo
[/quote]
ajj ;/ proponuje jechać do nich jeszcze raz i się upierać że coś jest nie tak. Wiesz serwis ASO powinien być najlepszy a praktyce wcale tak nie jest... Podłączali auto do kompa ?
Tak podlaczyli i twierdza ze nie moga naprawic czegos co nie istnieje.
Dzis nagralam to na telefon i jutro im zwioze.
Mam podejrzenia ze dealer od ktorego go kupilam cofnal licznik. To byl pierwszy przeglad od czasu jak ja jestem wlascicielem.[quote=""bleah1986""][quote=""gosia""]Dzieki
[/quote]
ajj ;/ proponuje jechać do nich jeszcze raz i się upierać że coś jest nie tak. Wiesz serwis ASO powinien być najlepszy a praktyce wcale tak nie jest... Podłączali auto do kompa ?[/quote]
Moze ktos pomoze mi z ponizszym problemem?
[quote=""gosia""]Witam
Od paru tygodni zapala sie najpierw kontrolka recznego hamulca i abs a po jej zgasnieciu kontrolka wspomaganie kierownicy.
Trwa to doslownie pare minut i zazwyczaj zaraz gasnie ale dopiero gasnie po wylaczenia auta. Auto przy tym strasznie piszczy. Zaczelo sie to po dziac po drugim serwisowaniu auta. Samochod rocznik 2008[/quote]
Witaj
Jesli moge cos dodac, pierwszy przeglad u mnie jest po 15 tys. lub po roku zalezy co bedzie szybciej, proponuje udac sie do innego serwisu, u mnie byla podobna sytuacja cos pukalo, przejezdzilem z gosciem z aso pol miasta i tez mi wmawiano ze nic nie ma, jak sie pozniej okazalo to byla do wymiany poduszka pod silnikiem, wymienili narazie jest ok, wiec nie pddawaj sie tylko cisnij ich konkretnie.
pozdr.
Na odleglość nie pomoge ale przedewszystkim trzeba by przeskanować modul komfortu kanal 44 i daje sobię rękę uciąć że są tam zapisane jakieś usterki tylko oni tak szukali żeby nie znaleźć. Tak apropo to skąd jesteś? Może ktoś z klubowiczów pomoże