czacha001 - Black Hornet / setup zimowy str 8

Moderatorzy: Global Moderator, Moderator

Awatar użytkownika
suff
Wtajemniczony
Wtajemniczony
Kontakt:

Post autor: suff »

witamy squadowicza! :-) polo zacne no i wiadomo z najlepszego wojewodztwa w PL :-)
b
bujan_
Raczkujący
Raczkujący

Post autor: bujan_ »

fajne masz te polo ; ) az dziwne, że Cie jeszcze nie widzialem, mysle ze niedlugo sie to zmieni i zobacze Twoje autko na żywo. Pozdrawiam kolege z fsw ; )
Awatar użytkownika
czacha001
Zainteresowany
Zainteresowany

Post autor: czacha001 »

[quote=""adr0444""]fifka 52mm na tyle z polerowanej kwasowki wystarczy :) licznik dalej sie szuka ale w dobrych pinionsach ciezka sprawa jak narazie... tył obnizyc to nie jest duzo roboty... wystarczy troche czasu i czeci :) pozdr[/quote]

Bartek proponuje mi 60mm... Nie mogę się zdecydować... Może coś pomiędzy ? :niewiem: Czekam, aż się spotkamy, bo wiesz, że sam nie mam jak i gdzie ;) :bow:

[quote=""suff""]witamy squadowicza! :-) polo zacne no i wiadomo z najlepszego wojewodztwa w PL :-)[/quote]

Dziękuję za dobre słowa ;) Oczywiście Lubuskie góra :cool:

[quote=""bujan_""]fajne masz te polo ; ) az dziwne, że Cie jeszcze nie widzialem, mysle ze niedlugo sie to zmieni i zobacze Twoje autko na żywo. Pozdrawiam kolege z fsw ; )[/quote]

Pochwały motywują i zachęcają do dalszych modów. Wystarczy PW i możemy się spotkać ;)
Awatar użytkownika
adr0444
Konkretnie zainteresowany
Konkretnie zainteresowany

Post autor: adr0444 »

skoro Bartek proponuje fi60 to na spocie trzeba bedzie sprawdzic jak to bedzie wygladac :) w ktorys weekend cała ekipa trza sie spotkac a nie jak zawsze na raty :P
Sprzedam części do POLO 86c coupe/steilheck
Awatar użytkownika
czacha001
Zainteresowany
Zainteresowany

[quote=""adr0444""]skoro Bartek proponuje fi60 to na spocie trzeba bedzie sprawdzic jak to bedzie wygladac :) w ktorys weekend cała ekipa trza sie spotkac a nie jak zawsze na raty :P[/quote]

Ona ma u siebie60mm .... Jestem jak najbardziej za spotem ;) !!!!
Awatar użytkownika
bRq
Początkujący
Początkujący
Kontakt:

Post autor: bRq »

No i zrobilem Ci fi60 ;) musisz foty zaktualizowac ;)
Awatar użytkownika
czacha001
Zainteresowany
Zainteresowany

Ot kurde .... Co za week... Masakra Panowie ...

W piątek spot w ZG (bardzo udany tak poza tym ;) ) i ulepszenie wydechu przez bRq. Teraz jest końcówka z nierdzewki 60mm z przelotówką nówka, chyba z passata). Wygląda ładnie i cichutko mruczy :-

Obrazek

Doszedł nowy gadżet w postaci kultowych naklejek :
Obrazek
Obrazek

W sobotę miałem z dziewczyną wypad na Sensation White we Wrocku. Po drodze w Lubiniu odpadł mi cały wydech - kawałek za kolektorem. Byłem ubrany na biało, niskie auto i ten ryk :plasma: - MASAKRA ! A dojechać do Wro trzeba było. Wydech został na stacji i ryzyk fizy - złapią i zabiorą dowód, czy nie ... Stres miałem, że szok - dzięki Bogu jakoś się udało - olałem auto i poszedłem się bawić.

W nd z rana musiałem jechać z ojcem po wydech (mieszka pod Wrockiem) i niestety zaliczyliśmy dość poważny wypadek. Na szczęście nic się nikomu nie stało [-o
Auto rzecz nabyta...
Tak wyglądało wczoraj rano:
http://otomoto.pl/index.php?sect=show&id=C10128195

a tak parę chwil później
http://img197.imageshack.us/gal.php?g=p ... 440001.jpg

Wydech udało się odzyskać i nocą na szybko został zrobiony (byle tylko domu dojechać).
Trzyma się bdb, ale zderzak ucierpiał ...
Foto -> http://img41.imageshack.us/gal.php?g=p0 ... 080001.jpg

Z bRq jestem już umówiony na spawanko i poprawki tego co jest teraz.
Sakwa znów pusta będzie ....

Na dniach będą czarne boczne kierunki .... Z foteli od Genesissa chyba nic jednak nie wyjdzie ... A takie były ładne ....

Podsumowując miniony week -> jeden wielki kurewski STRES ... Oby jak najmniej takich dni, a najlepiej wcale... AMEN

Pozdro PoloManiacy :smt006
Awatar użytkownika
suff
Wtajemniczony
Wtajemniczony
Kontakt:

chociaz bys opisal kto jest autorem zdjec ktorych ty nie zrobiles ;-)
Awatar użytkownika
czacha001
Zainteresowany
Zainteresowany

[quote=""suff""]chociaz bys opisal kto jest autorem zdjec ktorych ty nie zrobiles ;-)[/quote]

Masz racje ;) Autorem zdjęć jest suff - pozwoliłem je sobie wkleić z racji tego, że jest na nich to co aktualnie chciałem przedstawić :grin:
Awatar użytkownika
Lobuz
Trochę już znaczę
Trochę już znaczę

Post autor: Lobuz »

o w dupe.. to weekend nie był zbytnio udany, całe szczęście że nikomu sie nic nie stało:)
a wydeszek całkiem ciekawie sie prezentuje.
Awatar użytkownika
MATIS
Mały interesant
Mały interesant

Post autor: MATIS »

czacha001
Siemka.
Szukam oponek na swoje ats mam takie jak Ty czy myslisz ze 165/50 by wlazly
albo zostac przy 175 tylko chce profil zeby byl wiekszy np.175/65 albo 60
zawias mam seria
Awatar użytkownika
czacha001
Zainteresowany
Zainteresowany

[quote=""MATIS""]czacha001
Siemka.
Szukam oponek na swoje ats mam takie jak Ty czy myslisz ze 165/50 by wlazly
albo zostac przy 175 tylko chce profil zeby byl wiekszy np.175/65 albo 60
zawias mam seria[/quote]

Siema ;) Ja bym proponował 165/55. Będzie b.ładnie wyglądać;) Jak dasz profil 65 to może, a raczej będzie wyglądać balonowato :bomb:

Pozdro

-- Nie Paź 11, 2009 9:40 pm --

Siema

Udało się w końcu uporać z moim nieszczęsnym wydechem. bRq wyciął pierwszy tłumik (który był wstawiony na chwile z diesla przez co auto było przymulone) i wstawił ładna nową rurkę :-P Teraz już nigdzie nie haczę, auto się odmuliło i w dodatku ładnie mruczy :D/ :-

Dzięki bRq ! - nie to żebym pimpował, ale chłopak naprawdę dobrze spawa =D> :D

Założyłem też fotele od GT. Zostało mi tylko jakimś sposobem (i przy większej chwili wolnego czasu)odkręcić lub ściąć śrubę (a do tego nie miałem narzędzi ](*,) trzymającą siedzisko kanapy. Obecnie jest dwu kolorowa 8-[
Dziś zabrałem się też za boczki z przodu jednak zaczęło lać i nie miałem się gdzie schować więc robotę trzeba było odłożyć na później.

Fotele szorowałem najpierw wanishem do dywanów, a następnie prałem odkurzaczem piorącym. Trzeba przyznać, że były dość zaniedbane. Posiadają parę przetarć/dziurek ale ogólnie jestem zadowolony. Najważniejsze, że spełniają swoją funkcję ;)

Muszę w końcu dostać moje czarne boczne kierunki, bo firma gdzie je zamawiałem chyba o mnie zapomniała ;/

Dojdzie też ciekawa kierownica 28cm Victor ;) W ciągu najbliższych dwóch tyg.pojawi się w Szerszeniu ;)

Teraz parę fotek z ostatnich prac:

Obrazek
Obrazek
Obrazek
Obrazek
Obrazek
Obrazek
Obrazek
Obrazek
Awatar użytkownika
bRq
Początkujący
Początkujący
Kontakt:

Post autor: bRq »

[quote=""czacha001""]Dzięki bRq ! - nie to żebym pimpował, ale chłopak naprawdę dobrze spawa =D> :D[/quote]
Polecam sie na przyszlosc :) wydech Ci juz nie powinien odpasc :grin:
Awatar użytkownika
czacha001
Zainteresowany
Zainteresowany

Fuck :angry2: Dziś pod blokiem u laski jakiś dziad przedziurawił mi dwie przednie opony ! :butcher: : Tylko obciąć jaja ch***wi !!!!! Doszły też kierunki i kierownica, ale ten fakt jakoś specjalnie nie poprawił mi humoru :x

Mam nadzieję, że sprzedający się nie obrażą za to, że wrzucę tu fotki. Nie chce mi się robić...

Kierunki:
http://www.allegro.pl/item742284999_mig ... lo_ii.html
Kiera:
http://www.aukcjoner.pl/gallery/001457277-.html#I1
Awatar użytkownika
suff
Wtajemniczony
Wtajemniczony
Kontakt:

jak pierwszy raz przyjechalem do zielonej gory na profilu 45 to tez podziurawili mi opone... podobno w zg dziala szajka wspolpracujaca z jakims wulkanizatorem i trzepia kase w taki sposob... jakbym zlapal to nogi z dupy bym powyrywal a za jaja powiesil na lampie zeby wisial jako przyklad...
ODPOWIEDZ

Wróć do „Auta sprzedane /kasacja”