VAG-com na Win 7 64bit - nie działa

Moderatorzy: Global Moderator, Moderator

m
maxxxior
Początkujący
Początkujący

VAG-com na Win 7 64bit - nie działa

Post autor: maxxxior »

Hej
ma ktoś jakiś sposób jak odpalić VAG-com na win7 64bit? Program w ogole sie nie uruchamia. Wyskakuje okienko Zamknij Program bądź Wyszukaj rozwiązania online.... Próbowałem VAG 311.2 i 409.1  i oba to samo. Ktoś coś? Nie chciałbym instalować wirtualnej maszyny....
Awatar użytkownika
Jaco-
Swój
Swój

Post autor: Jaco- »

A uruchamiasz jako administrator ?
h
henryk 10
Początkujący
Początkujący

Post autor: henryk 10 »

Witam.Miałem ten sam problem z Windows Home Profesjonal 64 bit.Programy te były pisane pod Windows XP.W opcji 32bit nie raz chodzi ale nie .zawsze.Wstawiłem  Virtual Box i  XP-ka wszystko było OK.Na Windows 64 bit klikniesz prawym.klawiszem .Otworzy ci opcja ZGODNOŚĆ Z PROGRAMEM.WYSKOCZY XP-ek.Program się otworzy ale nie działa.Na www.elektroda polecono mi kupić starego laptopa z XP-kiem lub go wgrać jako drugi system.Tylko przy wgrywaniu XP-ka jako drugiego laptop może oćdmówić  instalacji bo masz nowszy system.Do wgrywaniu w Virtual Boxie musisz mieć orginalną płytę z Windows XP.Jest opcja z drugim dyskiem  z XP-kem ale to ne warta skóra wyprawki.jedynie Virtual BoX z Xp-kiem to najprostrze rozwiązanie.
s
savic
Swój
Swój

Post autor: savic »

VCDS lite - jest dostępny posłodzony - działa na 7 64 , ta sama funkcjonalność , a dodatkowo nie ubija niektórych sterowników
Obrazek
ODPOWIEDZ

Wróć do „pozostałe”