[Polo Classic, Variant] Lampy przednie.

Moderatorzy: Global Moderator, Moderator

Awatar użytkownika
Kaczy
Mały interesant
Mały interesant

[Polo Classic, Variant] Lampy przednie.

Post autor: Kaczy »

Panowie!

Znalazłem w sieci zdjęcie Classica ze zmienionymi lampami z przodu. Zakochałem się, czy ktoś się z nimi spotkał kiedyś? Gdzie je dostanę?

Obrazek
R
Rumcajsas

Post autor: Rumcajsas »

Też widziałem coś podobnego, i trochę czasu mi zajęło zanim znalazłem - co prawda do Ibizy (czyli różnica jedynie w grilu), ale cena powala na kolana :'(
Zerknij TU lub TU..
Awatar użytkownika
Kaczy
Mały interesant
Mały interesant

Post autor: Kaczy »

Rumcajsas pisze: Też widziałem coś podobnego, i trochę czasu mi zajęło zanim znalazłem - co prawda do Ibizy (czyli różnica jedynie w grilu), ale cena powala na kolana :'(
Zerknij TU lub TU..
Nooo powiem Ci Rumcajs, że mnie zaskoczyłeś. Różnica w grillu, czyli musiałbym zmienić na ten od Cordoby i jakoś adaptować sobie pewnie znaczek z VW? W jakim sensie w grillu, tyczy się to innych skosów wewnętrznych?
R
Rumcajsas

Post autor: Rumcajsas »

Dokładnie - lampy z linków mają takie samo mocowanie do pasa jak moje lampy, więc jeśli mocowanie się zgadza to różnica jest tylko w skosie grila.
Nie wiem jak w nowszych rocznikach, ale patrząc na całokształt działalności tzw Grupy VW nie zdziwię się że ten sam numer powtórzyli w innych modelach - kilka dni temu przytargałem ze szrotu manetki od Skody Felicji, i właśnie na łikend nastawiam się na rozpykanie połączeń (choć wymiarowo zgadza się co do joty, to jest kilka innych oznaczeń na połączeniach).
Aaaaaaa, i jeszcze jedno - gril Ibizy jest o tyle fajniejszy niż mój wywalony od VW, że wewnętrzna część (ta z "żeberkami") jest płasko mocowana do ramki - więc mocowanie siatki polegało jedynie na jej ładnym docięciu oraz zagrzaniu lutownicą plastikowych "nitów"  ;)
ODPOWIEDZ

Wróć do „pytania dotyczące stylingu”