musisz zdjac plastikowe nadkole pod błotnikiem i tam masz dostep... jesli to nie pomoze tam masz tez chyba 3 sruby ktorymi jest blotnik przykrecony do karoserii
blotnik sie trzyma na 4 czy 5 srobach od gory, i 4 na slupku A dostep do nich jest od strony kola po sciagnieciu plastykowego nadkola, odchylenie blotnika moze go znieksztalcic lepiej sciagnac caly lub nie sciagac wcale i probowac tam dojsc reka, lyzka blacharska czy jakas deska.
zalezy jakiego typu materialow obiciowych szukasz, ale jest wiele sklepow tapicerskich, lub ogolem sklepy z materialami, albo ALLEDROGO
Passlandis
typowe obiciowki do skrzyn kupisz w sieciach norauto i feuvert,
mozesz tez popytac w sklepach z glosnikami tez miewaja takie obiciowki,
skaj czy ekoskore kupisz w sklepach z tkaninami (spytaj mame gdzie firanki kupuje)
w Poznaniu z tego co sie orietuje jest pelno firm tuningowych (agt, HOT, Monster tuning) u nich tez mozna spytac o sam material.
Jeżeli szukasz materiału na boczki takiego jak ja mam to przejedź się na ul. Krysiewicza do sklepu z głośnikami (nad sklepem jest szyld biura podróży) - jadąc od Kupca za szpitalem. Ja tam kupowałem swój materiał. Do tego kup klej Osakryl. Ja to robiłem oklejałem po kawałku, tzn.: smarowałem kawałek i przybijałem zszywkami tapicerskimi aby sie dobrze układało. Jak miałem oklejoną całość i wyschło (24h) to wyciągałem wszystkie zszywki. Zresztą miałeś okazję widzieć jak to u mnie wygląda i mówiłem Ci krok po kroku jak to robiłem.