[quote=""vwkas18""]good job[/quote]
Thx Kacper :piwo: - od Ciebie takie słowa znaczą więcej
A co do modów od zeszłego roku (które oczywiście mało co widać):
- z racji że negatyw przedni źle wyglądał wyłącznie na tej osi, tył także dostał cambery 3 stopnie (pociągneło to za sobą poszerzenie tylnej belki, jej korektę położenia w osi poprzecznej i wzdłużnej tzn belka powędrowała do tyłu by koło symetrycznie wypełniały nadkola przy obniżeniu i została umieszczona centralnie prawo-lewo)
- zaprojektowałem i wykonałem gwinty do hybrydowego zawieszenia przedniego, gwint jest także na tylnej osi która została osadzona na twardych sprężynach customowych
- tyłna belka została połączona z budą na poliuretanowych tulejach w kolorze red
- operacje te pociągnęły za sobą modyfikację układu wydechowego bo już nie zgrywał się z belką i w ten sposób zielonka dostała nierdzewkę (kilka osób miało okazję słuchać tego wydechu pytając się zarazem co siedzi pod maską)
- z tylnej klapy zniknął zamek w listwie nad tablicą (zaspawany i listwa pomalowana) - klapa otwierana z przycisku w kabinie (etap rozwojowy bo mam wolne kanały w pilocie - tylko trzeba to sprzęgnąć)
- podświetlenie tablicy dostało nowe klosze i zostało zamontowane oświetlenie ledowe
- przebudowany został dolot w silniku
- wymienione okablowanie IC w torze przednim na QED Reference Audio 1
... tylko tyle
Zdjęcia z prac wkrótce