Moderatorzy: Global Moderator, Moderator

I chyba o niego właśnie chodziło, zwłaszcza, że felgi same w sobie nie są trudne do zgadnięcia, skoro tak się nawet nazywa plik
 I chyba o niego właśnie chodziło, zwłaszcza, że felgi same w sobie nie są trudne do zgadnięcia, skoro tak się nawet nazywa plik 
 ) . Tramonty wykonał mi gość z Niemiec (na fotkach tylko rotory ale mam całe wraz z oponami w niskim profilu).
 ) . Tramonty wykonał mi gość z Niemiec (na fotkach tylko rotory ale mam całe wraz z oponami w niskim profilu).

Czyżby Michał taka to Twoja prowokacjabalcarek_xxl pisze: freshu co tam
 ? Przecież widzieliśmy się i rozmawialiśmy kilka dni temu na zlocie, a Ty już pytasz w tym temacie "co tam".
 ? Przecież widzieliśmy się i rozmawialiśmy kilka dni temu na zlocie, a Ty już pytasz w tym temacie "co tam".  - ale jest ciągle w moich rękach, ma się tak dobrze jak ja, a mnie czasem, tu albo tam zaboli, bo taki to specyficzny wiek. Fakt, że mało nie doszło do zdrady na rzecz R32 ... i ciągle mam wrażenie, że to tylko kwestia czasu.
 - ale jest ciągle w moich rękach, ma się tak dobrze jak ja, a mnie czasem, tu albo tam zaboli, bo taki to specyficzny wiek. Fakt, że mało nie doszło do zdrady na rzecz R32 ... i ciągle mam wrażenie, że to tylko kwestia czasu. - dlatego zacząłem robić także i model Tresera
 - dlatego zacząłem robić także i model Tresera  (jak się bawić, to się bawić - dach roz....ć i Tresera na półce postawić)
 (jak się bawić, to się bawić - dach roz....ć i Tresera na półce postawić)I tu jest największa dla mnie zagadka ... skąd Kacper masz przecieki o nowym zawieszeniuvwkas18 pisze: ... Jestem ciekaw nowego zawieszenia
 ?? Ja dopiero zbieram graty ...
 ?? Ja dopiero zbieram graty ...