Mały up <!-- s:D -->:D<!-- s:D --> z nudów wziąłem się za alu, żeby przygotować je do sezonu. I tak felgi są praktycznie gotowe do malowania, tylko zostało mi zrzucić oponki <!-- s:D -->:D<!-- s:D --> swoją drogą muszę kupić 2 opony, bo te które mam nie są już w najlepszym stanie...
Silniczek jak narazie suchy i z tego sie cieszę. Ostatnio jeszcze kupiłem uszczelniacz wybieraka, ale nie miałem dostępu do kanału i jak narazie czeka na wymianę. Za miesiąc zrzucam mise olejowa, prawdopodobnie kupuje drugą, i wtedy Też zaleje odpowiedni olej do silnika.
Po wymianie świec, silnik trochę przestał szarpać na gazie, więc kolejny mały plus, za jakiś czas przyjadę się do gazownika w celu diagnozy z tym szarpaniem.
Na liczniku strzeliło 212tyś. Spalanie po regulacji zapłonu wynosi odpowiednio 6l pb i 7 lpg na 100 km co według mnie jest dobrym wynikiem zwarzajac na skrzynie DKG , która występuje w 1.0.
Powoli zbliża się wymiana rolki napinacza paska klinowego, bo trochę zaczyna szumieć.
Ogólnie przez czas, jakim jeżdżę polo nie miałem z nim żadnych droższych napraw, i myślę, że dalej będzie mi tak służyć.
Decyzja podjęta, polo zostaje na pewno u mnie w tym sezonie, więc lecimy dalej z planami! <!-- s:) -->:)<!-- s:) -->
Po feriach i naprawach trzeba wreszcie zrobić porządek w swoim miejscu pracy. No i co by polo spędzało czas w czystości, więc posprzątałem garaż <!-- s:D -->:D<!-- s:D -->
PS. Chciałem wystartować w konkursie polo miesiąca, ale napotkałem problem, bo każdy hosting ma ograniczony rozmiar zdjęcia do np 6mb, a moje zdjęcia mają prawie 12... Poleci ktoś hosting, żebym mógł wrzucić te zdjęcia z minaturkami?
Jeśli macie jakieś sugestie, co mógłbym zrobić w polo to zapraszam do dyskusji <!-- s;) -->;)<!-- s;) -->