[6n]Głośniki w podszybie

Forum dyskusyjne o nagłaśnianiu naszych pociech.

Moderatorzy: Global Moderator, Moderator

Awatar użytkownika
Adrianovsky
Raczkujący
Raczkujący

[6n]Głośniki w podszybie

Post autor: Adrianovsky »

Hej panowie, czytałem stare tematy ale wolę podpytać na szybko, jakieś głośniki 100mm na podszybie do polci 6n, nie oczekuje super basu, czy szerokiej sceny, byle coś brzdąkało w tle bez charczenia i zakłóceń, coś do 50-80zł?

Dałoby radę podpiąć jakoś auxa pod radio bez niego? Wcześniej miałem radio Gamma IV, lecz ma kod :/
Od razu mówię, nie chce inwestować dużo w car audio, żadnych adapterów w drzwi itd na razie nie, te głośniki zmieniam, bo ori są porwane i charczą strasznie.
j
jihaad
Mały interesant
Mały interesant

Post autor: jihaad »

Adrianovsky pisze:Od razu mówię, nie chce inwestować dużo w car audio, żadnych adapterów w drzwi itd na razie nie, te głośniki zmieniam, bo ori są porwane i charczą strasznie.
Poszukaj używanych ale sprawnych oryginalnych wobec tego.
Polo 6N 1,4 16V AFH OEM
Obrazek

Jeśli zgadzam się na niedotrzymywanie umów, zgadzam się na chaos w życiu. Nikt nie lubi chaosu.
G
Gaary
Swój
Swój

Post autor: Gaary »

Adrianovsky pisze: Hej panowie, czytałem stare tematy ale wolę podpytać na szybko, jakieś głośniki 100mm na podszybie do polci 6n, nie oczekuje super basu, czy szerokiej sceny, byle coś brzdąkało w tle bez charczenia i zakłóceń, coś do 50-80zł?

Dałoby radę podpiąć jakoś auxa pod radio bez niego? Wcześniej miałem radio Gamma IV, lecz ma kod :/
Od razu mówię, nie chce inwestować dużo w car audio, żadnych adapterów w drzwi itd na razie nie, te głośniki zmieniam, bo ori są porwane i charczą strasznie.
Do wyboru do koloru.
http://allegro.pl/glosniki-100-mm-5166? ... rice_to=80

W podszybiu wszystkie one zagrają bardzo podobnie.

Nie bardzo wiem o co ci chodzi chesz podpiąć aux pod radio bez radia? ???
Nie pomagam na pw od tego jest forum.
Awatar użytkownika
adek1983
Global Moderator
Global Moderator
Kontakt:

Post autor: adek1983 »

Myślę, że koledze chodzi o dorobienie AUX-a w radiu, które takiego wejścia nie posiada.
Awatar użytkownika
Adrianovsky
Raczkujący
Raczkujący

Post autor: Adrianovsky »

Dobra, sprawę głośników mamy rozwiązaną, wezmę byle coś markowego i taniego.

A wiec a propos auxa, w radiu mam wyjście pod zmieniarkę i słyszałem, że przez to da radę jakoś to przerobić, prawa? Od razu mówię, że dużo nie chce w to wkładać, bo to jakiś stary clarion.
G
Garfild92
Newbie
Newbie

Post autor: Garfild92 »

a takie małe pytanko co do głośnikow na podszybie, ja tam mam 2 kostki bo mam jeszcze głosniki w drzwiach jak kupie np ten zestaw http://allegro.pl/glosniki-wcisk-podszy ... 11147.html  to tam daja jedną kostke jak to potem podłonczyc z druga kostka bo inaczej to grać nie bedzie bo z tego co wiem to musza byc dwie podłończone zeby to grało.
w
wdamianse
Newbie
Newbie

Post autor: wdamianse »

mam ten sam problem jak to zrobic
ODPOWIEDZ

Wróć do „Car audio”