Przekładka na Polift (Polo III)

Coś nie działa? Nie wiesz jak uporać się z usterką bądź problemem technicznym w Twoim polo? To właściwy dział,by zadać pytanie.

Moderator: Global Moderator

H
Haszeer
Newbie
Newbie

Przekładka na Polift (Polo III)

Post autor: Haszeer »

Witam, panowie mam pytanie odnośnie przerobienia polo III z 98r (przedlift), na cos nowszego tzn. polift.
przedlift kazdy wie jak wyglada :) a chce zrobić na takiego:
Obrazek

pewnie zapytacie po co i dlaczego, juz mowie. Ostatnio żona miała stłuczke i w polówce oprócz prawego blotnika jest wszystko do wymiany tzn. lewy blotnik, zderzak,maska,pas przedni, belka, swiatła, chłodnica. Robił ktoś już taki zabieg? Czy elementy karoseri polifta maja takie same mocowania jak przedlift?
Awatar użytkownika
adek1983
Global Moderator
Global Moderator
Kontakt:

Post autor: adek1983 »

Można coś takiego zrobić. Ale przy późniejszej sprzedaży auta będzie problem. Ktoś może pomyśleć, że niezły dzwon był i auto klejone z czego popadnie. Ja by został przy oryginale. Jak chcesz mieć 6n2 to kup 6n2 - nie kombinuj. Ale pamiętaj to tylko moje zdanie jest.
Awatar użytkownika
krzychu20
Global Moderator
Global Moderator

Post autor: krzychu20 »

Na forum wszystko opisane jest- poszukaj.
Wszystko na zasadzie plug&play nie pasuje, trzeba podlubac.
H
Haszeer
Newbie
Newbie

Post autor: Haszeer »

krzychu20 pisze: Na forum wszystko opisane jest- poszukaj.
Wszystko na zasadzie plug&play nie pasuje, trzeba podlubac.
wpisałem w wyszukiwarke to nic nie znajdywało... ale skoro mowisz ze musi być rzeźba to odpada, myslalem ze mozna tylko zrobic wszystko P&P jak np. w leonie (polift mozna zrobic z przedlifta P&P). Co do wypowiedzi wyzej to auto raczej nie zostanie sprzedane tylko bedzie jezdzilo do konca :P
ODPOWIEDZ

Wróć do „100 technicznych pytań do...”