[quote=""paffcio""]a jeszcze chwile temu bylo "zaloze dopiero na wiosne, bo nie wiem jak golf bedzie odpalal"

[/quote]
Na szczęście odpala jeszcze
[quote=""Matti 6n""]Pamiętam jak Krzychu mówił ,,nie zakładam gwintu, gleby nie będzie''
Teraz bardzo przyjemnie to wygląda i fajny patent z lampami

[/quote]
Bo gleby nie ma i nie będzie :jester:
[quote=""Marcin86c""]ja z kolei pamiętam gdy śmiał się (i inni) z kozy Marka gdy ten założył gwint

[/quote]
Oj Marcin Marcin..... nie sprowokujesz mnie do czczej dyskusji z Tobą, bo szkoda mojego czasu i nerwów :roll:
Oring wymieniony- sprawa załatwiona
Już dawno miałem zamiar sprawic sobie termometr do auta.
Miałem nawet przez moment zamontowany:
W miare fajnie sie wpasował, ale chciałem zrobić w nim podswietlenie i pacjent nie przeżył :blush2:
Kupiłem ostatnio nowy egzemplarz i udało się zmodzić cos takiego:
Kontrast wyswietlacza był kiepski i musiałem go zamontować pod kątem, dorabiając obudowę.
Ponadto widoczny włącznik kołyskowy chwilowy, słuzy do przełączania pomiedzy temp. wewnetrzną i zewnętrzną- termometr miał tylko jedną sondę pomiarową, wiec stad ten ruch.
Trwają testy, bo zmieniałem umieszczenie czujników pomiarowych, aby odczyty były realne.
Kolejna akcja to wykonany drut, na suszenie mikrofibr, który zainstalowany został w bagażniku :crazy:
Wszystko było dostepne w garazu na wyciągnięcie ręki
Uprzedzając pytania- nie przykręcałem, bo nie zamierzam wiercic dziur w budzie :butcher:
Wsadzona na wcisk.
Na razie to by było na tyle z "nowosci".
Wiosno przybywaj, bo na gwincie skakać się chce :lol: :crazy: