Moderatorzy: Global Moderator, Moderator
Myślałem o tym ale to nie taka tania sprawa .krzychu20 pisze: Mając 6n2 na Twoim miejscu pokusił bym się o licznik z gti, który ma opcię wyświetlania temperatury.
Mam zajęte już trzy miejsca. Grzanie tylnej szyby, dodatkowy włącznik od świateł dziennych i dodatkowy włącznik kamerki.adam2308 pisze: Spróbuj umieścić wyświetlacz koło grzania szyby - tam masz wolne zaślepki.
Kabel już poprowadziłem i jak widać na fotce jest pod zaślepką. Nic nie musiałem odkręcać bo mam tam już zrobione kable od kamerki i mam małe ręceadam2308 pisze:Kabel puścisz za zapalniczką, koło lewarka i wyjdziesz pod tą zaślepką.
Żeby tam się dostać to musisz odkręcić 2 śruby trzymające tunel koło lewarka (nakrętka plastikowa, chyba 10) i wkręty torx w okolicach panelu klimatyzacji/climatronica. Jeśli masz climatronic to zdejmujesz ramkę dookoła panelu i dwie zaślepki u dołu (koło grzania szyb) i tam masz wkręty. Potem możesz tunel podnieść delikatnie od tyłu i mieć lepsze dojście.
Ja też mam bo kiedyś kupiłem aż dwie.BraHOL 12 pisze: Witam Mam takie zaślepki także wyśle ci zaślepkę za piwo jak cos to pisz pw