muszę wymienić koniecznie zawieszenie, amortyzatory + zapewne sprężyny, nie chce nic innego tylko sportowe bo na gwincik to mnie nie stać póki co

Moderatorzy: Global Moderator, Moderator
Są różne zestawy sportowe do polo zależy od kasy i jakości TA niskie walory komfortu i trakcji ping pong ale jak chcesz po kosztach to amory ta a sprężyny super sporttommy86c pisze: Witajcie,
muszę wymienić koniecznie zawieszenie, amortyzatory + zapewne sprężyny, nie chce nic innego tylko sportowe bo na gwincik to mnie nie stać póki copatrzyłem po alledrogo i nic poza amorkami TA TECHNIX nie ma no i chyba to wybiorę
Kołpaki 14' pasują z tego co wiem to na mattigi a trzeba by bylo zobaczyć ale raczej pasujątommy86c pisze: kołpaki metalowe od mercedesa beczki, te stare takie![]()
ale podejrzewam że na TA lepiej trzyma się drogi niż na serii bo głownie o to mi chodziKamaz pisze:Są różne zestawy sportowe do polo zależy od kasy i jakości TA niskie walory komfortu i trakcji ping pong ale jak chcesz po kosztach to amory ta a sprężyny super sporttommy86c pisze: Witajcie,
muszę wymienić koniecznie zawieszenie, amortyzatory + zapewne sprężyny, nie chce nic innego tylko sportowe bo na gwincik to mnie nie stać póki copatrzyłem po alledrogo i nic poza amorkami TA TECHNIX nie ma no i chyba to wybiorę