Te felgi wogóle bez rzeźby nie wejdą, sorry ale 16 w 9J w polo to nie da rady wejść.. nawet przy ET 50.. potem się rodzi inny problem taki jak tarcie np o springa
Pozdro
Mała pasja, często staje się początkiem drogi do spełnienia marzeń. indywidualizm nie polega na udawaniu zielonego
Rzeźba rzeźbą, jak ktoś nie wie jak się zabrać za wpakowanie 16 do polo radze tego nie robić, bo to nie takie proste wbrew pozorą a czym szerzej tym gorzej. Ja na przykłąd podam siebie 8J i po dystansie zmieniającym rozstaw ET 26.. i co.? gruba rzeźba będzie jak ktoś nie chce inwestować nie radze.
Mała pasja, często staje się początkiem drogi do spełnienia marzeń. indywidualizm nie polega na udawaniu zielonego
7,5 spokojnie wejdzie przy odpowiednim et mniej więcej miezy 30 a 38 wbrew pozorą gorzej jest upchać tył żeby to jakoś wyglądało. Na 7,5 J zakładaj 165/40 i będzie baja. Ja walcze z upchaniem 8J w 16 zobaczymy
wejdzie przód ok, tył... hmm nie ma opcji tzn wejdzie ale czy masz zamiar kręcić gwintem na tyle żeby między nadkolem a oponą było 5cm prezświtu :| ? bezsens jak dla mnie bo to by musiał być mega beton ew posadzić na odbojach a moim zdaniem i tak to nie będzie wyglądać.