dawidmass3-Polóvweczka

Moderatorzy: Global Moderator, Moderator

d
dawidmass3
Newbie
Newbie

dawidmass3-Polóvweczka

Post autor: dawidmass3 »

Witam wszystkich czytających ten temat. Mam na imię Dawid, a oto mój projekt Polóvweczka.
Krótka historia: jest to mój drugi projekt , pierwszym był Passat B4 vr6 german style, niestety musiałem się z nim rozstać i teraz poruszam się polóvweczką z czego jestem bardzo zadowolony. Samochód kupiłem przez przypadek, z przymusu dojeżdżania czymś do pracy, kupiłem go z niemiec z przebiegiem 130k za 5000 zł. Jest w naprawdę dobrym stanie choć lakiernika musi odwiedzić bo ma prawy błotnik wmięty i pojawił się malutki pryszcz na progu. Mam nadzieję że projekt będzie udany, a forumowicze pomogą mi w jego realizacji ;p

Trochę suchych danych:
Silnik : 1.6 55kW
Rocznik : 2000
Wyposażenie: klima, elektryczne szyby i lusterka, regulacja kierownicy, airbag

Oto zdjęcia z początku:

Obrazek
Obrazek
Obrazek
Obrazek
Obrazek

Planowane zmiany:
:arrow: zmiana felg na Oz Msw 1956E w białym połysku
Obrazek
ranty felg wypolerowane go gradacji 2500 pozostało dokończyć Autosolem i pomalować rotory
Obrazek
felgi już pomalowane teraz tylko kupić opony , najprawdopodobniej nankangi 165/50/15
:arrow: kompletny wydech z nierdzewki zakończony końcowym Borli
Obrazek
wydech już czeka na założenie musze tylko dokupić nierdzewki i jazda ;p

:arrow:zmiana pasa przedniego na Morette od Seata Ibizy + Bra
:arrow: przyciemnienie tylnych lamp,
:arrow: zmiena bocznych kierunków na zaślepki WOB
:arrow: gwint
Ostatnio zmieniony 02 mar 2015, 21:06 przez dawidmass3, łącznie zmieniany 1 raz.
A
Anonymous

Post autor: Anonymous »

ładna polóweczka, dodaj parę elementów polerowanych :D fajnie będzie wyglądać, jak coś jestem do usług :D
d
dawidmass3
Newbie
Newbie

zajmujesz się polerowaniem ? daj jakiegoś linka albo coś ;p
A
Anonymous

Post autor: Anonymous »

wysłałem ci wiadomość
d
dawidmass3
Newbie
Newbie

Witam, dawno mnie nie było a i przy polo nic sie nie działo. Po roku bezproblemowego użytkowania chciałem go sprzedać ale sprawdzając rynek nie mogłem nic znaleść w pieniądzach , które bym dostał za polo. No i postanowiłem że dam mu drugie życie. Chciałbym go troszke podciągnąć pod obecne samochody, ale na razie nie zdradze planów bo nie wiadomo jak wyjdzie.

1. Zmiana wnętrza.
Zawsze podobało mi się wnętrze w kolorze beżu ale nigdy nie spotkalem sie z takim kolorem w polo więc postańowiłem zrobić to samemu. Po przewertowaniu całego internetu znalazlem idealny srodek do tego a mianowicie VHT vinyl dye. Mozna go kupic na allegro za okolo 60zl puszka w róznych kolorach. Sprayem maluje ske latwo i swietnie sie wchlania. Efekty mozecie ocenic sami.

[url=http]

Obrazek[/img]
ODPOWIEDZ

Wróć do „Classic/Variant”